Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Καλούνται τα μέλη της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Τριφυλίας σε συνεδρίαση την Τρίτη 26 Αυγούστου 2014 και ώρα 7.30 μ.μ., στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημοτικό Κατάστημα Κυπαρισσίας με θέμα: 1. Γνωμοδότηση για το Τεχνικό Πρόγραμμα και το προσχέδιο του προϋπολογισμού έτους 2015, σύμφωνα με το άρθρο 76, παρ.2 του Ν. 3852/2010. 2. Γνωμοδότηση για το Προεδρικό Διάταγμα για τον Κυπαρισσιακό Κόλπο. Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας, η συνεδρίαση επαναλαμβάνεται την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα, οπότε θεωρείται σε κάθε περίπτωση ότι υφίσταται απαρτία.

ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ο ΕΛ.ΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ

kyparissiotis | Τετάρτη, Ιουνίου 12, 2013 | 0 σχόλια

ΦΟΡΕΑΣ υλοποίησης επιμορφωτικών προγραμμάτων για αγρότες παραμένει ο ΕΛ.ΓΟ Δήμητρα Κυπαρισσίας ο οποίος φέτος παρουσίασε πρόγραμμα για νέους αγρότες και συνεχίζει με ένα ακόμα. Παράλληλα έχει υποβάλει πρόγραμμα για εκπαίδευση αγροτών στην ευρώπη σε αγροτικά προιόντα καθώς πρόσφατα ο υπεύθυνος του κέντρου ταξίδεψε στη Γαλλία όπου το ΕΛγΟ Δήμητρα της περιοχής μας εντάχθηκε σε ηλεκτρονική πλατφόρμα ευρωπαικών υπηρεσιών για την κινητικότητα αγροτών εντός της Ε..Ε
Πιο αναλυτικά ο κ. Γιώργος Τσουμάνης τόνισε σε δηλώσεις του ότι  Δωρεάν πρόγραμμα κατάρτισης που απευθύνεται σε 20 νέους παραγωγούς θα υλοποιήσει ο ΕΛ.Γ.Ο «ΔΗΜΗΤΡΑ» και το Κέντρο ΔΗΜΗΤΡΑ Κυπαρισσίας  στην Κύπρο.  Οι συμμετέχοντες που θα είναι καλλιεργητές πατάτας έως  40 ετών από την περιοχή της Τριφυλίας θα καταρτιστούν για 2 εβδομάδες  στις νέες μεθόδους παραγωγής, τυποποίησης, συσκευασίας και εμπορίας πατάτας προσαρμοσμένες στις νέες συνθήκες της αγοράς.
Η κατάρτιση των παραγωγών εντάσσεται στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης, που διαχειρίζεται το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών,  και συγκεκριμένα στη δράση Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση (Leonardo Da Vinci), που  αφορά  την κινητικότητα ατόμων σε συνεχιζόμενη επαγγελματική κατάρτιση  ( PLM Mobility). Όλες  οι δαπάνες του προγράμματος είναι επιδοτούμενες σε ποσοστό 100%. Οι επιλέξιμες δαπάνες του προγράμματος είναι :
·         Μετακινήσεις, Αεροπορικά εισιτήρια
·         Διαμονή και διατροφή στην Κύπρο 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον υπεύθυνο του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Κυπαρισσίας κ. Τσουμάνη Γεώργιο, στο τηλέφωνο  27610 22116.

Category: , , , , ,

About GalleryBloggerTemplates.com:
GalleryBloggerTemplates.com is Free Blogger Templates Gallery. We provide Blogger templates for free. You can find about tutorials, blogger hacks, SEO optimization, tips and tricks here!

0 σχόλια