Σοβαροί τραυματίες σε τροχαίο στο σημείο παγίδα στα Μπαχλαμαδάκια...

ΣΟΒΑΡΟ τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου εξαιτίας της ολισθιρότητας του δρόμου στο σημείο καρμανιόλα που βρίσκεται στο 2ο χιλιόμετρο της Εθνικής οδού Καλονερού-Τσακώνας στην περιοχή γνωστή ως Μπαχλαμαδάκια σύμφωνα με τις πληροφορίες μας.
Πιο αναλυτικά στην επικίνδυνη στροφή κοντά στην περιοχή ΙΧ αυτοκίνητο τύπου Τoyota yaris με οδηγό έναν 45χρονο ιδιοκτήτη ξενοδοχειακής μονάδας και μια συνεπιβάτης συγκρούστηκε με άλλο Ι.Χ. Citroen με ένα οδηγό ηλικίας περίπου 40-50 ετών το οποίο είχε κατεύθυνση την Τσακώνα το οποίο λόγω της βροχής εξετράπη της πορείας του και χτύπησε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα παρασύροντας το πρώτο όχοημα.
Αμέσως ειδοποιήθηκε το Πυροσβεστικό κλιμάκιο Κυπαρισσίας και το ΕΚΑΒ για την βοήθεια των τραυματιών οι οποίοι με κόπου είχαν βγει από τα οχήματά τους. Σύμφωνα με πληροφορίες του kyparissiotis blog, οι βαριά τραυματίες που ήταν οι οδηγοί των 2 οχημάτων λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής τους διακομίσθηκαν στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, ενώ η συνεπιβάτης του δεύτερου οχήματος με ελαφρότερες κακώσεις διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας. Προανάκριση για το συμβάν που ευχόμαστε όλοι να είναι καλά στην υγεία τους διενεργεί το τμήμα Τροχαίας Κυπαρισσίας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια