google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΧΩΡΙΣ ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΡΠΟΥΖΙΟΥ ΦΕΤΟΣ ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ- ΑΠΑΞΙΩΘΗΚΕ Ο ΘΕΣΜΟΣ;

ΧΩΡΙΣ ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΡΠΟΥΖΙΟΥ ΦΕΤΟΣ ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ- ΑΠΑΞΙΩΘΗΚΕ Ο ΘΕΣΜΟΣ;


AΠΟ πέρσι είχαν εμφανιστεί τα οργανωτικά προβλήματα αλλά και τα προσχήματα για την Γιορτή Καρπουζιού καθώς το κόστος επωμίστηκαν μέλη της οργανωτικής επιτροπής και με έκδηλη την απουσία εκείνων που όφειλαν να χρηματοδοτούν τέτοιες δράσεις. Έτσι η Οργανωτική Επιτροπή της «ΓΙΟΡΤΗΣ ΚΑΡΠΟΥΖΙΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ» στη συνεδρίασή της στις 23/5/2013 αποφάσισε την αναστολή της γιορτής για το 2013 σύμφωνα με ανακοίνωση.
Στη συνεδρίαση τονίστηκε από όλα τα μέλη ότι το περιεχόμενο της εκδήλωσης πρέπει να εμπλουτιστεί με νέα στοιχεία και νέες δράσεις ώστε να μην είναι όμοιο με εκείνο των προηγούμενων χρόνων, να εξασφαλίζει μεγάλη επισκεψιμότητα και να ανταποκρίνεται στο στόχο της εκδήλωσης που είναι η προβολή και διαφήμιση του προϊόντος εντός και εκτός Ελλάδος. Από τις προτάσεις που συζητήθηκαν αξιολογήθηκε ότι καμία δεν πληρούσε τις παραπάνω προϋποθέσεις. Έτσι λοιπόν και σε συνάρτηση με την οικονομική κρίση η οποία εκτός των άλλων δε συμβάλει στη δημιουργία κλίματος συμμετοχής σε δραστηριότητες και εκδηλώσεις η Οργανωτική Επιτροπή της Γιορτής Καρπουζιού αποφάσισε την αναστολή της γιορτής για το 2013. Τελικά πολιτιστική μαυρίλα στο τόπο αφού ούτε ο Δήμος θα διέθετε ένα ευρώ αλλά ούτε και όσοι θα έβγαζαν λόγους για την ανάγκη στήριξης του είδους. Εξάλλου πολλοί δεν έβαλαν ούτε καν το χέρι στην τσέπη παρά τις βαρύγδουπες δηλώσεις. Κατά τα άλλα καλό καλοκαίρι...Ι.ΜΠ.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη