google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Δήμαρχοι και Περιφερειάρχες για την καρέκλα- Μυρίζουν νωρίς εκλογές

Δήμαρχοι και Περιφερειάρχες για την καρέκλα- Μυρίζουν νωρίς εκλογές

Γράφει ο Κάλχας
 Ταραχή και προβληματισμός επικρατεί μεταξύ των Περιφερειαρχών και των Δημάρχων, που είχαν μάθει να "λαμβάνουν" το περίφημο χρίσμα των κομμάτων προκειμένου να βάλλουν υποψηφιότητα! Αντιλαμβάνονται πως κάτι τέτοιο στις προσεχείς εκλογές δεν πρόκειται να υπάρξει και έχουν ...τρελαθεί! Χτυπάνε πόρτες και γλύφουν απο τώρα "κατουριμένες ποδιές". Παρόλα αυτά δεν τους βγαίνουν τα "κομματικά" κουκιά, αφού κανένα κόμμα δεν εμφανίζει σήμερα τέτοια ποσοστά, που θα προεξοφλούσε την πάνω του 80% επιτυχία για τους Περιφερειάρχες και τους Δημάρχους οι οποίοι είναι ανίκανοι να "εκτεθούν" στην κοινωνία με την Προσωπικότητά τους και τις ικανότητες του συνδυασμού. Η Ν. Δ δεν έχει τα ποσοστά του παρελθόντος, ενω σε πολλές περιοχές η " Χρυσή Αυγή", όπως έχει δηλώσει ο Ν. Μιχαλολιάκος, θα είναι αυτόνομη. Μεταξύ αυτών των περιοχών έχει "ονομάσει" την Πελοπόννησο τόσο ως Περιφέρεια, όσο και σε Δήμους. Το ΠΑΣΟΚ απο τις προηγούμενες εκλογές για την αυτοδιοίκηση, έχει χάσει περίπου το 80% της δυναμής του (απο 43% στο ...6% σημερα), ενω δεν πρέπει να ξεχνάμε πως οι εκλογές των ΟΤΑ, είχαν γίνει με το ΠΑΣΟΚ Κυβέρνηση!
Με ότι ...σημαίνει αυτό. Τώρα αρκετοί τοπικοί Αρχοντες πιστεύουν (τουλάχιστον ονειρεύονται) πως θα στηριχθούν απο την...τρικομματική Κυβέρνηση. Μπορεί κάτι τέτοιο στους πολίτες να φαντάζει ...ηλίθιο, δυστυχώς όμως η ...ηλιθιότητα αυτή έχει γίνει καθημερινή ελπίδα στους "ηγέτες" των χρισμάτων. Ο ΣΥΡΙΖΑ, η τουλάχιστον οι τοπικοί ΣΥΡΙΖεοι, έχουν πιστέψει πως ο υπεδιπλασιασμός της δύναμης του κομματός τους, είναι ...ισόποσο με την δύναμη που...ΘΑ έχουν στις εκλογές των ΟΤΑ. Είναι όμως γεγονός πως αρκετοί ΠΑΣΟΚοι, θέλουν να συμμετέχουν σε συνδυασμούς του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά είναι επίσης γεγονός, πως αρκετούς απ´ αυτούς δεν τους θέλουν, αφού είχαν εκτεθεί (τοπικά) βρίζοντας τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όταν κανείς δεν περίμενε την θεαματική άνοδο του κόμματος. Το ΚΚΕ είναι σίγουρο, πως θα είναι και πάλι μονο του, όπως άλλωστε κάνει τα τελευταία χρόνια, δίνοντας περισσότερο βάρος στη γραμμή του κόμματος και σχεδόν αδιαφορώντας για την εκλογή δικών του Δημάρχων!

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη