google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Δωρεά Αίματος, Ομφαλικού Αίματος και Μυελού των Οστών με ημερίδα στους Γαργαλιάνους

Δωρεά Αίματος, Ομφαλικού Αίματος και Μυελού των Οστών με ημερίδα στους Γαργαλιάνους

Μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στους Γαργαλιάνους για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κόσμου στο λεπτό θέμα της δωρεάς αίματος, ομφαλικού αίματος και μυελού των οστών. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της κ. Ευγενίας Χριστοπούλου εκπροσώπου του Πολιτιστικού Συλλόγου Μουζακίου σε συνεργασία με Πολιτιστικούς Συλλόγους της ευρύτερης περιοχής των Γαργαλιάνων.
 Ο κ. Σταύρος Χυδεριώτης αιματολόγος στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, αναφέρθηκε σε μία μέγιστη πράξη ανθρωπιάς, κατά την οποία μπορούμε χωρίς να μας κοστίσει κάτι να σώσουμε τον συνάνθρωπό μας. Ο κ. Αδαμόπουλος, Δ/ντής Αιματολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου Καλαμάτας, αναφέρθηκε σε μία προσπάθεια η οποία όταν αποδίδει σώζει ζωές. Φανταστείτε είπε, τι σημαίνει να ψάχνεις τον ένα και μοναδικό άνθρωπο που μπορεί να σου σώσει τη ζωή και να μην τον βρίσκεις. Όσο περισσότεροι δότες υπάρχουν, τόσο αυξάνουμε την πιθανότητα να σώσουμε έναν άνθρωπο.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη