google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Κλείδωσε την τ.Προϊσταμένη Νηπιαγωγείου για άγνωστο λόγο στο σχολείο!

Κλείδωσε την τ.Προϊσταμένη Νηπιαγωγείου για άγνωστο λόγο στο σχολείο!

ΟΙ αρμόδιο τώρα πρέπει να δουν τι συμβαίνει πραγματικά στο 2ο Νπηπιαγωγείο Φιλαιτρών μετά από μια παράξενη επιστολή που εστάλη σε τοπικά ιστολόγια, την οποία δημοσιεύουμε , αξίζοντας περισσότερης έρευνας.!!!!!!! 
Είναι μια επιστολή μητέρας την οποία πληροφόρησε κάποιος γείτονας που υπέπεσε στην αντίληψή του το συμβάν και καλούμε τον((μέγα προστάτη)) της κας νηπιαγωγού να λειτουργήσει υπηρεσιακά, όπως άλλωστε ο νόμος ορίζει! Δημοσιεύουμε την επιστολή:
 Αγαπητοί φίλοι Είναι γνωστό πλέον σε όλους τους γονείς ότι η κα Χριστοπούλου ((δεν συμπάθησε και δεν συμπαθεί)) τις δύο παλιές νηπιαγωγούς που επέστρεψαν πρόσφατα στην εργασία τους. Δεν πίστευε ότι θα επέστρεφαν και η έκπληξή της ήταν μεγάλη, μόλις τις είδε να επιστρέφουν!!!!! Έκτοτε (έχω γίνει και εγώ η ίδια μάρτυρας ,αλλά και άλλοι γονείς μου έχουν πει), ότι αποφεύγει να πει ακόμα και τα απαραίτητα για στοιχειώδη υπηρεσιακή συνεννόηση ακόμα και το καλημέρα και το αντίο κατά την προσέλευση και αποχώρηση από το σχολείο! Έτσι δεν μου φάνηκε καθόλου παράξενο το γεγονός που μου είπε η φίλη μου, το οποίο βεβαίως αγγίζει τα όρια της γελοιότητας και της ανοησίας!!!!! Γιατί τι αποτέλεσμα θα μπορούσε να είχε η ενέργεια της να κλειδώσει μέσα στο σχολείο την τ. Προϊσταμένη μαζί με τα παιδιά; Δεν θα έβγαιναν ούτως ή άλλως κάποια στιγμή; Βεβαίως θα καλούσαν την αστυνομία, την πυροσβεστική, κάποιο σιδερά και θα τους άνοιγαν….. Τότε γιατί το έκανε; Μήπως για να εκθέσει την παλιά προϊσταμένη; Αλλά πως; Τι θα έλεγε μόλις θα γινόταν γνωστό το γεγονός; Γιατί σίγουρα θα ξέσπαγε σκάνδαλο, όταν κλειδώνει την νηπιαγωγό μέσα μαζί με τα παιδιά και δεν επιτρέπει έτσι στην συνάδελφό της, να μπορεί να βγει ή να μπει στο σχολείο η ίδια και τα νήπια,αλλά και οι γονείς που θα ερχόντουσαν για να τα παραλάβουν! Πίστευε ότι απλώς θα συνέβαινε μια κωμικοτραγική κατάσταση και έτσι θα έκθετε στους γονείς την τ. προϊσταμένη και συνάδελφό της και θα τελείωνε εκεί το θέμα; Μα δεν είναι αφελές και ανόητο; Ή μήπως πίστευε ότι μια απλή συγνώμη, ένα το ….ξέχασα, θα έλυνε το θέμα , αν εγένετο θέμα; Αν δηλαδή παραδεχόταν ότι λειτουργεί τόσο ανεύθυνα, τόσο επιπόλαια, ώστε να κλειδώνει την συνάδελφό της μέσα στο σχολείο μαζί με τα παιδιά; Τι θα συνέβαινε αν είχαμε ένα σεισμό, αν είχαμε μια φωτιά ή οτιδήποτε άλλο απρόοπτο γεγονός αν τραυματιζόταν κάποιο νήπιο και έπρεπε επειγόντως να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, (όπως αυτό που συνέβη σε νήπιο στην ίδια την κα Χριστοπούλου πριν λίγες μέρες….…); Πάντως για την ιστορία σας λέω ότι την λύση έδωσε ο γιος της κας Σοφίας ο οποίος πήγε (προφανώς ειδοποιημένος) και άνοιξε την πόρτα του σχολείου! Ευτυχώς που δεν έγινε κανένα δυσάρεστο συμβάν….. όμως η ανεύθυνη και απαράδεκτη συμπεριφορά της κας Χριστοπούλου δεν πρέπει να επιτραπεί να συνεχισθεί και να βάζει σε κίνδυνο ακόμα και την ζωή των νηπίων!
 Οι όποιες διαφορές έχει πρέπει να λυθούν έξω από το σχολείο! Εκεί πληρώνεται και οφείλει να είναι υπεύθυνη και να συνεργάζεται για το καλό των παιδιών μας! Τέτοιες ανόητες και προσβλητικές ενέργειες δεν θα πρέπει να υπάρχουν ούτε σαν σκέψη. Όπως επίσης η ελάχιστη υπηρεσιακή επικοινωνία, είτε το θέλει είτε όχι, είτε της αρέσει είτε όχι με το υπόλοιπο διδακτικό προσωπικό είναι αναγκαία και απαραίτητη! Αν η ίδια δεν το καταλαβαίνει ας φροντίσουν οι υπεύθυνοι να την υποχρεώσουν να το καταλάβει! Αλλά και η συμπεριφορά της προς τα νήπια και εμάς τους γονείς έχει αλλάξει πολύ! Αν έχει προσωπικά προβλήματα, παρακαλώ μακριά από το χώρο του σχολείου,μακριά κυρίως από τα παιδιά μας! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την φιλοξενία. Τι άλλο θα μπορούσαμε να πούμε ή να προσθέσουμε εμείς; Περιμένουμε να μιλήσει ο κος Κλάδης!!!

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη