google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Α.Ο. Κυπαρισσίας: «Κτυπάει» Γκέρτσο, Θωνιάτη, Μπράβο του Πανόπουλου!

Α.Ο. Κυπαρισσίας: «Κτυπάει» Γκέρτσο, Θωνιάτη, Μπράβο του Πανόπουλου!

Δυνατά, στο μετεγγραφικό παζάρι, εν όψει της νεας σεζόν στην Α΄Μεσσηνίας (σ.σ. αναμένεται το ποιό συναρπαστικό των τελευταίων χρόνων) θα μπει και ο Α.Ο. Κυπαρισσίας. Σύμφωνα, με πληροφορίες οι στόχοι του λαοφιλούς ΑΟΚ στην προσεχή περίοδο, της "μεγάλης" κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Μεσσηνίας, θα είναι πρωταγωνιστικοί, με οιονδήποτε οικονομικό κόστος καθώς μερικοί Κυπαρίσσιοι οικονομικοί παράγοντες φέρονται αποφασισμένοι να βάλουν βαθιά το χέρι στη τσέπη!
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την φιλοσοφία των διοικούντων αλλά και των ανθρώπων του Α.Ο. Κυπαρισσίας, μετά τον υποβιβασμό του Πάμισου Μεσσήνης, της Εράνης Φιλιατρών και του Εθνικού Μελιγαλά, αλλά σε συνδυασμό και με την παρουσία και άλλων ισχυρών ομάδων όπως ο Απόλλων Καλαμάτας με την πρόσληψη πρόσφατα του Γιώργου Γρηγορόπουλου, ο Ολυμπιακός Καλαμάτας του Ηλία Παπακωνσταντίνου με το Σπύρο Τσίκινη στο πάγκο, αλλά και ο Άγρας Γαργαλιάνων με το Θανάση Λακριντή, θα πρέπει οιονδήποτε ομάδα θελήσει να σταθεί με αξιώσεις στην πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, και να μη μπει σε περιπέτειες υποβιβασμού, θα πρέπει να διεκδικήσει αρχικά το πρωτάθλημα.
Από κει και πέρα, οι άνθρωποι του συγκροτήματος της Aρκαδιάς, ανάμεσα στα ονόματα που θα αποκτήσουν, εφόσον βέβαια συμφωνήσουν στο οικονομικό, πρώτοι στη λίστα είναι τρεις παίκτες εγνωσμένης αξίας με πολύχρονη παρουσία στις εθνικές κατηγορίες που οδήγησαν πέρσι τον ΠΦΟ Πανόπουλου στην κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 6ο όμιλο της Δ΄ Εθνικής.
Ο λόγος για τους Σταύρο Γκέρτσο 27 χρόνων επιθετικό, Ματθαίο Θωνιάτη 29χρόνων μεσοααμυντικό και, Δημήτρη Μπράβο 25χρόνων που αγωνίζεται με επιτυχία στη μεσαία γραμμή.
Τέλος, παρελθόν θα αποτελέσει από τον Α.Ο. Κυπαρισσίας ο Θόδωρος Δασκαλάκης, στον οποίο οφείλονται κάποια χρήματα από τη περσινή σεζόν και, ο τελευταίος προτίμησε να συμφωνήσει με τον Α.Ο. Διαβολιτσίου του Σωτήρη Δημάκη.

1 Σχόλια

Νεότερη Παλαιότερη