google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 11 τόνοι ελαιόλαδο για Αυστραλία από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό

11 τόνοι ελαιόλαδο για Αυστραλία από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό

Γαργαλιάνοι: Φορτώθηκαν 11 τόνοι ελαιόλαδο για Αυστραλία από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό! 11 τόνοι ελαιόλαδο φορτώθηκαν σήμερα το πρωί για Αυστραλία από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό των Γαργαλιάνων, συνεχίζοντας το πρόγραμμα των εξαγωγών του συγκεκριμένου προιόντος. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Συνεταιρισμός στέλνει μεγάλη ποσότητα ελαιολάδου στο εξωτερικό, καθώς αρχές του προηγούμενη μήνα στάλθηκαν 10.000 μπουκάλια εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο στην Κίνα. Ο πρόεδρος Τάσος Προσηλιακός, μιλώντας στο filiatranet, τόνισε την σημασία της τυποποίησης στον κλάδο, με αποτέλεσμα καλύτερες τιμές και την αξιοπρέπεια του παραγωγού. Αναφέρθηκε επίσης στην χθεσινή απόφαση του συνεταιρισμού για μία σταθερή και εγγυημένη τιμή στα 2,75 ευρώ συν ότι προκύψει από την εκκαθάριση στο τέλος της περιόδου.
Σήμερα φορτώθηκαν 2.500 πεντόλιτρα και δείγμα 200 μπουκάλια σε συσκευασία του 0,5 λίτρου. Ο επιχειρηματίας Κώστας Ανδρώνης στην Μελβούρνη, έχει ήδη αναπτύξει εκεί δικό του δίκτυο με πάνω από 2.000 σημεία πώλησης, όπου το ελαιόλαδο θα διατεθεί κυρίως σε εστιατόρια και ταβέρνες, αλλά και σε ιδιώτες. Οι εκτιμήσεις του προέδρου για το σύνολο της χρονιάς ανέρχονται στους 500 τόνους, ενώ όπως μας είπε λάδι υπάρχει στην αγόρα και όλα απαιτούν σωστή οργάνωση. Ο κ. Νίκος Ανδρώνης που διαμεσολάβησε ώστε να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη εξαγωγή, στάθηκε στις δυνατότητες που παρουσιάζει η χώρα της Αυστραλίας και εκτιμά ότι το προϊόν θα εδραιωθεί σύντομα στην συγκεκριμένη αγορά.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη