google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΕΦΕΡΕ ΑΓΓΛΟΥΣ ΤΟ ΕΚΔΡΟΜΙΚΟ ΤΡΕΝΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ- ΖΕΣΤΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ

ΕΦΕΡΕ ΑΓΓΛΟΥΣ ΤΟ ΕΚΔΡΟΜΙΚΟ ΤΡΕΝΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ- ΖΕΣΤΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ

ΗΡΘΕ τελικά το τρένο στον τερματικό σταθμό Κυπαρισσίας μετά από 3 χρόνια το βράδυ της Κυριακής μεταφέροντας Άγγλους τουρίστες που πραγματοποιούν τον Γύρο της Πελοποννήσου με το σιδηρόδρομο. Η υποδοχή στον ΟΣΕ της πόλης ξεπέρασε κάθε προηγούμενο καθώς ο κόσμος συμμετείχε ενεργά ενώ ο πλούσιος μπουφές με τοπικά εδέσματα στήθηκε από τον Εμπορικό Σύλλογο και των νεοσύστατο Σύλλογο Φίλων του Σιδηροδρόμου.
 Στην υποδοχή με ρίγη συγκίνησης βρέθηκε ο Δήμαρχος Τριφυλίας ο οποίος καλωσόρισε τους επισκέπτες στη μυθική Τριφυλία δεμένα με ιστορία, πολιτισμό, μνημεία αλλά και γεύσεις. Ο Εκπρόσωπος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ κ. Μαρούσης μίλησε για την επιτυχία του εκδρομικού τρένου που για πρώτη φορά προσέγγισε την Κυπαρισσία μετά από 3 χρόνια και μετά από δεκαετίες την Μεγαλόπολη, ενώ μίλησε για τις πρωτοβουλίες που ανέλαβαν οι τοπικοί φορείς στον ιστορικό σταθμό του ΟΣΕ. Ο Νίκος Καλογερόπουλος με το έμψυχο υλικό του έδωσε το μουσικό στίγμα της εκδήλωσης, δίνοντας την υπόσχεση ότι θα είναι ενεργός, ενώ ο Πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου κ. Παναγιωτόπουλος μίλησε για άρτια διοργάνωση που επωμίστηκαν εθελοντικά τα μέλη του.

1 Σχόλια

Νεότερη Παλαιότερη