google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΑΥΤΟΨΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΗΣ Ο ΔΗΜΟΣ - ΕΠΙΚΗΔΕΙΟΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΜΕ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ

ΑΥΤΟΨΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΗΣ Ο ΔΗΜΟΣ - ΕΠΙΚΗΔΕΙΟΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΜΕ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ


ΕΥΘΥΝΕΣ στους αρμόδιους καταλόγισε ο Δήμαρχος Τριφυλίας μετά τα προβλήματα σε λιμάνι και στο Καλονερό από την διάβρωση της ακτής κάνοντας αυτοψία στις πληγείσες περιοχές με τον Προιστάμενο της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου κ.Κώστα Γκόνη και εκπροσώπους φορέων.
Ο Δήμαρχος Τριφυλίας όπως αναφέρει το Ράδιο Κυπαρισσία μετά από συνέντευξη τύπου, δήλωσε ότι επιβεβαιώνεται η απουσία υποδομών στο Δήμο "επιφέροντας τα τελειωτικά χτυπήματα στο Δήμο, με ευθύνες εκεί που ανήκουν εδώ και χρόνια για την αντιδιαβρωτική προστασία του Καλονερού και του λιμανιού, καθώς εκφωνούμε σήμερα τον επικήδειο του λιμανιού της Κυπαρισσίας με το λιμάνι να μην υπάρχει και τα νερά να μπαίνουν πάνω από το μώλο". Πρόσθεσε ότι "πολλές διαδικασίες έχουν βαλτώσει με το Δήμο να προσπαθεί να το ξεμπλοκάρει" ενώ για το λιμάνι συμπλήρωσε ότι "κανείς δεν μπορεί να στερήσει κανείς από τους πολίτες τις αναγκαίες υποδομές διότι υπάρχουν διαχρονικές ευθύνες παρά τις προσπάθειες για ολοκλήρωση". Ο Δήμος πρότεινε να γίνουν παρεμβάσεις με την συμβολή του αλλά "οι πρωτοβουλίες είναι χρονοβόρες με αποτέλεσμα να μην προχωρήσει η μελέτη για το λιμάνι αλλά ούτε η δημοπρασία για τις παρεμβάσεις οπότε εφεξής θα εντείνουμε τις προσπάθειες ώστε να μην καταρρεύσει τελείως". Κατέληξε ότι "η περιοχή έχει αναπτυξιακή προοπτική η οποία δεν μπορεί να διακοπεί σε καμία περίπτωση"

1 Σχόλια

Νεότερη Παλαιότερη