google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Διαρρήκτες σε οικία της Άνω Πόλης και σύλληψη στα Φιλιατρά

Διαρρήκτες σε οικία της Άνω Πόλης και σύλληψη στα Φιλιατρά

ΤΗΝ απύθμενη θρασύτητα να ληστέψουν μόλις βράδιασε οικία στη Κυπαρισσία είχαν δύο νεαροί διαρρήκτες οι οποίοι εισέβαλαν σε σπότι στην Ανω Πόλη Κυπαρισσίας καθώς δεν υπολόγισαν ότι  οι ιδιοκτήτες έμεναν στα δωμάτιά τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύνο νεαροί κλέφτες οι οποία είχαν ελαφρύ σωματότυπο αρχικά με μια ξύλινη σκάλα, προσέγγισαν με σχετική ευκολία το παράθυρο της συγκεκριμένες ισόγειας κατοικίας στην Πάνω Πόλη Κυπαρισσίας που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο. Από το αρθάνοιχτο παντζούρι στη συνέχεια άνοιξαν το παράθυρο κινούμενοι στο σαλόνι της οικίας ενώ την ίδια στιγμή  στο δωμάτιο της κουζίνας ετοίμαζε το βραδινό γεύμα το ηλικιωμένο ζευγάρι ιδιοκτητών του σπιτιού.
Ο ηλικιωμένος ακούγοντας θόρυβο κινήθηκε στο σαλόνι και διαπίστωσε τις σιλουέτες των 2 νεαρών οι οποίοι μόλις τον αντίκρισαν φοβήθηκαν και στην συνέχεια τράπηκαν σε φυγή μέσα σε δευτερόλεπτα από το ανοιχτό παράθυρο που είχαν παραβιάσει νωρίτερα.Οι δράστες πρόλαβαν να αφαιρέσουν σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη 1.300 ευρώ, μια χρυσή λίρα, κοσμήματα και ένα παλιό όπλο αντίκα.
Συνελήφθη 21χρονος για απόπειρα κλοπής στα Φιλιατρά
Συνελήφθη, χθες (10-2-2013) το μεσημέρι, στα Φιλιατρά Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας, ένας 21χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, γιατί διέμενε παράνομα στην χώρα. Επιπλέον όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιατρών, την 9-2-2013 το βράδυ, στα Φιλιατρά Μεσσηνίας, διέρρηξε οικία ημεδαπής, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσει κάτι.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη