google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Συνάντηση Κόλλια με Σύλλογο Μηχανικών Τριφυλίας

Συνάντηση Κόλλια με Σύλλογο Μηχανικών Τριφυλίας

Συνάντηση με το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Μηχανικών Τριφυλίας είχε χθες Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013, ο Δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας στην οποία συμμετείχε και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Τσίγγανος.
Ο Δήμαρχος συνεχάρη το νέο Δ.Σ. και δήλωσε ότι θεωρεί το Σύλλογο Μηχανικών Τριφυλίας άτυπο τεχνικό σύμβουλο του Δήμου. Τα μέλη του Δ.Σ. ανέπτυξαν τις απόψεις του Συλλόγου τους και έγινε γόνιμος διάλογος για μια σειρά από ζητήματα που άπτονται του αντικειμένου τους, όπως είναι η ύδρευση σε κάποιες πόλεις και οικισμούς στα όρια του Καλλικρατικού Δήμου, το οδικό δίκτυο, η διαχείριση των απορριμμάτων, ο βιολογικός των Γαργαλιάνων, οι Γενικοί Πολεοδομικοί Σχεδιασμοί, τα σχέδια πόλης κ.ά.
Ιδιαίτερη και διεξοδική συζήτηση έγινε για την Υπηρεσία Δόμησης (Πολεοδομία) Τριφυλίας η οποία παρουσιάζει αδράνεια, όπου και συνέπεσαν οι εκτιμήσεις αλλά και η αναγκαιότητα ανασυγκρότησης και στελέχωσής της, ενόψει και των νέων αρμοδιοτήτων της συγκεκριμένης Υπηρεσίας, που ήδη εξετάζεται από τη Δημοτική Αρχή. Ο Σύλλογος έθεσε στο Δήμαρχο σειρά τεχνικών θεμάτων που αφορούν την αποτελεσματικότητα και αρτιότητα των μελετών αλλά και την εφαρμογή των όρων δημοπράτησης έργων για τα οποία παρουσιάζουν προβλήματα, ενώ παράλληλα δήλωσαν έτοιμοι να προσφέρουν την συμβολή τους προς το συλλογικό καλό των πολιτών που περιμένουν αρκετά από την τοπική αυτοδιοίκηση...

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη