google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΣΕ ΔΟΥ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ-ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΜΑΥΡΑΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΗΣ Δ.Ο.Υ.

ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΣΕ ΔΟΥ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ-ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΜΑΥΡΑΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΗΣ Δ.Ο.Υ.

ΕΓΓΡΑΦΟ προς τον Υφυπουργό Οικονομικών Κο Γεώργιο Μαυραγιάννη έστειλε ο Δήμαρχος Τριφυλίας σχετικά με την «Λειτουργία γραφείου ΔΟΥ για την Εξυπηρέτησης Πολιτών στην Κυπαρισσία".
Στο έγγραφο ο κ. Κόλλιας ενημερώνει τον υφυπουργό ότι "όπως είχαμε δεσμευθεί ο Δήμος έχει προς διάθεση χώρο για τη στέγαση του Γραφείου Ενημέρωσης των Πολιτών, στην Κυπαρισσία" προσθέτοντας ότι "Επίσης σας ενημερώνουμε ότι δύο εκ των υπαλλήλων της ΔΟΥ Κυπαρισσίας (ο κ. Γιάννης Κατσαργύρης και η κ. Μαρία Πανουσιοπούλου) είναι εκλεγμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι στο Δήμο Τριφυλίας και σύμφωνα με την παρ. 7 του άρθρου 93 του Ν. 3852/2010, όπως αντικαταστάθηκε  από την παρ. 7 του άρθρου 7 του Ν. 4071/2012 (ΦΕΚ 85/11.04.2012 τεύχος Α’) δεν μπορούν να μετατεθούν εκτός των ορίων του Δήμου που είναι εκλεγμένοι, εφόσον εντός του Δήμου Τριφυλίας παραμένουν θέσεις της συγκεκριμένης Υπηρεσίας.". 
ΕΠΙΜΕΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
Σε άλλο έγγραφό του ο κ. Κόλλιας στον υφυπουργό επισημαίνει ότι "Η εμμονή στην κατάργηση της ΔΟΥ Κυπαρισσίας και η συγχώνευσή της με τη ΔΟΥ Καλαμάτας, σε συνδυασμό με την εξαίρεση κάποιων ΔΟΥ που γειτνιάζουν με άλλες όπως λ.χ. της Αμαλιάδας, του Αιγίου κ.ά., δημιουργούν εύλογες αντιδράσεις  όχι μόνο στους εργαζόμενους αλλά κυρίως στους κατοίκους της Τριφυλίας που για την εξυπηρέτησή τους θα πρέπει να διανύουν  απόσταση 130 και πλέον χιλιομέτρων." Ακολούθως υπογραμμίζει ότι "Όπως σας είχαμε ενημερώσει με το αρχικό μας υπόμνημα, ο Δήμος Τριφυλίας είναι ο δεύτερος σε πληθυσμό Δήμος της Μεσσηνίας (30.000 περίπου  κάτοικοι) έχει μεγάλη οικονομική (αγροτική , τουριστική και εμπορική) ανάπτυξη και σημαντικό όγκο συναλλαγών, χαρακτηριστικά που δε διαθέτουν άλλες ΔΟΥ που εξαιρέθηκαν." Και καταλήγει με το επιχείρημα ότι "Το αίτημα λοιπόν για να παραμείνει σε λειτουργία και η ΔΟΥ Κυπαρισσίας είναι απόλυτα δίκαιο και δικαιολογημένο. Σε κάθε περίπτωση ο αριθμός δύο υπαλλήλων  που προβλέπεται  να παραμείνουν στο γραφείο Εξυπηρέτησης των πολιτών στην Κυπαρισσία είναι ανεπαρκής  και δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες της  Υπηρεσίας. Ο αριθμός αυτός  δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να είναι μικρότερος  των τεσσάρων". 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη