google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Μειώση Αντιδημάρχων και νέο διοικητικό σχήμα με ασαφές όραμα στο Δήμο Τριφυλίας

Μειώση Αντιδημάρχων και νέο διοικητικό σχήμα με ασαφές όραμα στο Δήμο Τριφυλίας

ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ αλλά και επιβεβαιώσεις περιλάμβανε η ανακοίνωση των Αντιδημάρχων που ορίστηκαν από τον Δήμαρχο Τριφυλίας. Η αναδιανομή της..καρέκλας επέφερε σοβαρές επιπτώσεις στο διοικητικό σχήμα του Δήμου καθώς οι Αντιδήμαρχοι θα είναι πλέον 5. Όμως για πρώτη φορά ο πρώην Δήμαρχος Κυπαρισσίας κ. Σαμπαζιώτης δεν θα είναι Αντιδήμαρχος, ενώ καρατομήθηκε και..υποβιβάστηκε ο Γιάννης Μερκούρης ο οποίος κατά γενική ομολογία εθεωρείτο άξιος. ΄
Από την άλλη ασαφείς είναι οι αρμοδιότητες των εντεταλμένων δημοτικών συμβούλων καθώς το οικονομικό αντικείμενο δεν έχει διευκρινιστεί ποιοί θα το χειρίζονται ενώ απουσιάζει η ανανέωση προσώπων στην ουσία. Φυσικά η Κυπαρισσία μένει χωρίς...Αντιδήμαρχο και όποιος κατανοήσει την τράπουλα που μοίρασε ο κ. Κόλλιας ας μας ενημερώσει!!! Δείτε τα ονόματα;
1)      Ανδρινόπουλος Ευστάθιος: Αντιδήμαρχος Οικονομικού Προγραμματισμού, Ανάπτυξης, Εμπορίου, Οργάνωσης, Διαφάνειας, Επικοινωνιών, Διοικητικής Μέριμνας καθώς και Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Γαργαλιάνων.

2)      Κατσούλας Ιωάννης: Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Περιβάλλοντος , Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Πρασίνου και Κοιμητηρίων.

3)      Πούλος Αναστάσιος: Αντιδήμαρχος Θεμάτων Υγείας, Πρόνοιας, Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Μεταναστατευτικής Πολιτικής καθώς και Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Φιλιατρών (άμισθος Αντιδήμαρχος )

4)      Τσίγγανος Παναγιώτης: Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής και Τεχνικών Έργων, εποπτείας Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας , Δημοτικής Περιουσίας και Κληροδοτημάτων.

5)      Φιλντίσης Ιωάννης: Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Αυλώνας.

              Το Δήμαρχο απόντα ή κωλυόμενο αναπληρώνουν κατά σειρά οι αντιδήμαρχοι  :

1)      Ανδρινόπουλος Ευστάθιος

2)      Τσίγγανος Παναγιώτης

             Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι:

1)      Βασιλόπουλος Ιωάννης : Επί θεμάτων Δημοτικής Ενότητας Τριπύλης

2)      Μερκούρης Ιωάννης : Επί θεμάτων Παιδείας και επί θεμάτων  Δημοτικής Ενότητας Αετού

3)      Σαμπαζιώτης Γεώργιος : Επί θεμάτων Οικονομικών και επί θεμάτων Δημοτικής Ενότητας Κυπαρισσίας. Θα προταθεί ως Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚΥ στην προοπτική της σταδιακής της επέκτασης.

4)      Σουρέτης Παναγιώτης : Επί θεμάτων Αγροτικού Τομέα

5)      Πανουσιοπούλου Μαρία : Επί ζητημάτων Εσόδων .

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη