google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΣΚΟΝΤΑΨΕ Ο Α.Ο.Κ ΜΕ ΤΟ ΔΩΡΙΟ ΣΤΟ ΑΔΙΚΟ 1-1

ΣΚΟΝΤΑΨΕ Ο Α.Ο.Κ ΜΕ ΤΟ ΔΩΡΙΟ ΣΤΟ ΑΔΙΚΟ 1-1


Η φιλόδοξη Ομόνοια, επικράτησε επί του Α.Ο. Διαβολιτσίου 3-0 σήμερα 26/1 το απόγευμα για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ Μεσσηνίας στο γήπεδο του ΚΤΕΛ, ενώ τα γκολ πέτυχαν δυο οι Δημήτρης Σώκαλης και ένα ο Ηλίας Γεωργίκος. Επίσης, την ίδια ώρα ο 2ος του βαθμολογικού πίνακα Α.Ο. Κυπαρισσίας, "σκόνταψε" στο Δώριο αφού έμεινε στο 1-1 με το ισχυρό συγκρότημα του Αντώνη Μαυρέα.
Οι Δωριείς άνοιξαν το σκορ στο 66ο λεπτό με το Βασιλόπουλο 1-0, και το συγκρότημα της αρκαδιάς πέτυχε στο 80ο λεπτό το 1-1 ο Γαργαρώνης.
ΑΙΑΝΤΑΣ 4-3...
Επίσης, η αναμέτρηση Αίαντα-Πεταλιδίου 4-3, διεξήχθη βράδυ στο Αθλητικό Κέντρο του Κορδία την οποία σφύριξε ο μανιάτης ρέφερι Δημ. Νίκας. Σκόρερ για το νεανικό συγκρότημα του Αίαντα οι εν Παυλέας δυο και απο ένα οι Βασιλόπουλος και o ομογενής Bouri, ενώ για το Πεταλίδι χατ-τρικ πέτυχε ο έμπειρος μέσος Γιάννης Ξαρχάκος.
ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΤΟ ΚΟΡΔΙΑ…
Στη Β΄ Μεσσηνίας, σημειώθηκαν θλιβερά επεισόδια στο Κορδία (σ.σ. παρουσία του προέδρου του Συνδέσμου Διαιτητών Νίκου Κοσσάρη που εκτελούσε χρέη παρατηρητό), άγριο ξύλο στις κερκίδες, μεταξύ ένθερμων οπαδών των δυο ομάδων στην αναμέτρηση του Α.Ο. Χατζή με το Βλαχόπουλο, που ανάγκασαν τον διαιτητή του αγώνα Δημήτρη Γιαννόπουλο να διακόψει το ματς στο 45ο λεπτό του α΄ ημιχρόνου, παρότι οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί με 0-5. Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν το τέλος του α΄ημιχρόνου όπου μερικοί ένθερμοι φίλαθλοι στις κερκίδες του Κορδία διαπληκτίστηκαν μεταξύ τους, με αποτέλεσμα με την λήξη του α΄μέρους να πάνε και ποδοσφαιριστές να συμμετέχουν στο ξύλο. Συνέπεια αυτού ο έμπειρος διαιτητής κ. Γιαννόπουλος να αποβάλει πέντε «5» ποδοσφαιριστές του Α.Ο. Χατζή, και τρεις «3» από το Βλαχόπουλο. Ως εκ τούτου το παιχνίδι διεκόπη οριστικά αφού ο Α.Ο. Χατζή είχε μείνει με έξι «6» παίκτες για να αγωνιστεί. Σίγουρα, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΜ και ο πρόεδρός της Γρηγόρης Μποντοζάκης και οι συνεργάτες του θα έχει και πάλι αρκετή δουλειά.
ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΠΥΛΟ,ΗΡΑ,ΚΟΡΩΝΗ,ΝΙΚΗ,ΠΛΑΤΥ...
Επίσης, σημαντικές νίκες πέτυχαν η Πύλος καθάρισε εκτός την Α.Ε Λογγάς 0-2, με το ίδιο σκορ η Νίκη Φιλιατρών με νέο τεχνικό στο πάγκο τον Λάκη Γαλανόπουλο νίικησε το ΠΑΟ Καλαμάτας, ο Ατρόμητος Πλατύ 3-4 εκτός 3-4 τα Ενωμένα Σωματεία Καλαμάτας, ο Ακρίτας Κορώνης 4-2 στο ντέρμπι τον Χανδριναϊκό, και ο Ηρακλής Καλαμάτας 1-3 στη Μεσσήνη τον Ολυμπιακό Αναλήψεως, ενώ στην αναμέτρηση του Αστέρα Μικρομάνης με τον Αστέρα Βαλύρας 2-2, είχαμε μια μικρή ένταση στο τέλος του αγώνα, αλλά με την επέμβαση του αρχηγού των γηπεδούχων Μιχάλη Σκαρπαλέζου και του προέδρου των φιλοξενούμενων Κώστα Γεωργακόπουλου, έρέμησαν τα πνεύματα, οι άτακτοι έδωσαν τα χέρια, και αποχώρησαν ήρεμα οι παίκτες των δυο ομάδων.
Παράλληλα αναλυτικά τα αποτελέσματα του Σαββάτου 26/1 στις τρεις τοπικές κατηγορίες της ΕΠΣΜεσσηνίας έχουν ως εξής:
Α΄ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Ομόνοια-Α.Ο. Διαβολιτσίου 3-0
Δωριέας-Α.Ο. Διαβολιτσίου 1-1
Β΄ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
ΑΟΕΣΩΜ Καλαμάτας-Ατρόμητος Πλατύ 3-4
Αστέρας Μικρομάνης-Αστέρας Βαλύρας 2-2
Νίκη Πλάτης-ΠΑΟ Καλαμάτας 2-0
Ολυμπιακός Ανάληψης-Ηρακλής Καλαμάτας 1-3
Α.Ε. Λογγάς-Τσικλητήρας Πύλου 0-2
Ακρίτας Κορώνης-Χανδριναϊκός Π.Σ. 4-2
Α.Ο. Χατζή-Βλαχόπουλο διακόπηκε στο 45ο λεπτό του α΄ ημιχρόνου λόγω θλιβερών επεισοδίων
Γ΄ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Παπαφλέσσας Άμφειας-Θύελλα παραλίας 4-1
Διαγόρας Κοπανακίου-Δημάκειος Ταϋγέτου 0-3

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη