google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Διήμερο Προληπτικής ιατρικής στον Αετό

Διήμερο Προληπτικής ιατρικής στον Αετό

ΔΙΗΜΕΡΟ αφιερωμένο στην υγεία των δημοτών θα υλοποιηθεί στις 13 και 14 Δεκεμβρίου 2012 στη Δημοτική Ενότητα Αετού με ένα πλούσιο διήμερο προληπτικού ιατρικού ελέγχου. Πιο αναλυτικά σύμφωνα με το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που αναρτήθηκε στην Δημοτική ενότητα:
Πέμπτη και Παρασκευή στο αγροτικό ιατρείο Αετού και στο κτίριο του Δημοτικού Σχολείου Αετού θα γίνουν στο γυναικείο πληθυσμό δωρεάν τεστ Παπανικολάου – προληπτικοί παθολογικοί έλεγχοι και προληπτικοί έλεγχοι Σακχαρώδη Διαβήτη. Στο Κοπανάκι , Δημοτικό Σχολείο Κοπανακίου, προληπτικός παιδιατρικός, ορθοπεδικός, οδοντιατρικός και καρδιολογικός έλεγχοι των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου. Επίσης την Τετάρτη 12-12-2012 και ώρα 19:00- 21:00 στο κτίριο του Δημοτικού Σχολείου Αετού θα πραγματοποιηθούν ενδιαφέρουσες ομιλίες ιατρικού περιεχομένου. Όπως: - Σακχαρώδης Διαβήτης – πρόληψη θεραπεία - Σημασία πληθυσμιακού ελέγχου για τον Καρκίνο του Τραχήλου της Μήτρας - Η αξία του τεστ Παπανικολάου - Τι ακολουθεί ένα παθολογικό τεστ Παπανικολάου.
Tο συγκεκριμένο πρόγραμμα διοργανώνεται από το Δήμο Τριφυλίας με τον Προοδευτικό – Πολιτιστικό Σύλλογο «ΑΕΤΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ» και συμμετέχουν το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «ΑΤΤΙΚΟΝ» , το Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας «ΘΡΙΑΣΙΟ», το Γενικό Νοσοκομείο Κυπαρισσίας και ο Ιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας. Φιλοσοφία και στόχος του προγράμματος είναι η υλοποίηση δράσεων που αφορούν την πρόληψη και προαγωγή υγείας του τοπικού πληθυσμού. Ένα πρόγραμμα που βασίζεται αποκλειστικά στον εθελοντισμό.

1 Σχόλια

Νεότερη Παλαιότερη