google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Α.Ο. Κυπαρισσίας: Στόχος το "διπλό" με τον Ολυμπιακό στη Καλαμάτα...

Α.Ο. Κυπαρισσίας: Στόχος το "διπλό" με τον Ολυμπιακό στη Καλαμάτα...

* Tου Ηλία Τσώλη
Μια ακόμη "γκέλα", πραγματοποίησε στην έδρα του ο φιλόδοξος Α.Ο. Κυπαρισσίας την προηγούμενη αγωνιστική, όπου αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 κόντρα στο νεανικό συγκρότημα του Αίαντα Καλαμάτας, και έχασε πολύτιμο έδαφος απο την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α΄Μεσσηνίας. Φυσικά τίποτα δεν έχει τελειώσει μιας και το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα. Για να μπορέσει όμως το συγκρότημα της αρκαδιάς να παραμείνει σε τροχιά τίτλου και να διεκδικήσει κάτι καλύτερο στην συνέχεια θα πρέπει να πάρει το διπλό το Σάββατο στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον πανίσχυρο Ολυμπιακό Καλαμάτας.
Σίγουρα, μια δύσκολη αποστολή για την ομάδα του Παναγόπουλου αλλά όπως υποστήριξε και ο ίδιος στην ομιλία του στους ποδοσφαιριστές του δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες απώλειες βαθμών. Στο αγωνιστικό κομμάτι, την Πέμπτη πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση στο γήπεδο της Κυπαρισσίας ενώ για την Παρασκευή έχει προγραμματιστεί ρεπό. Στα των απουσιών, εκτός μάχης θα είναι οι Σταματόπουλος και Σουπούλι που ταλαιπωρούνται από ίωση αλλά και ο Μπέλι που χτύπησε στο δάκτυλο του χεριού του. Αντίθετα, κανονικά θα δώσουν το παρών οι Χρονόπουλος που εξέτισε την ποινή του, αλλά και ο Λυδιώτης που επέστρεψε στις προπονήσεις.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη