google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΣΟΚ; Αυξήθηκαν οι κατασχέσεις στο Δήμο από..εργολάβους

ΣΟΚ; Αυξήθηκαν οι κατασχέσεις στο Δήμο από..εργολάβους

ΑΠΑΝΤΗΣΗ η οποία πέρασε στα...ψιλά από την τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. Τριφυλίας σημειώθηκε στο Δήμο με αφορμή τις αναπάντητες ερωτήσεις στην Επιτροπή Διαβούλευσης σχετικά με τις κατασχέσεις οι οποίες δυστυχώς σημειώθηκαν σε μια άσχημη οικονομική περίοδο.
Για τις κατασχέσεις μάλιστα ΜΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ μετά απο ερώτηση του κ. Κατσαργύρη στο Δ.Σ. ο Δήμαρχος κ. Κόλλιας αποκάλυψε ότι μέχρι τις 12/11 ανέρχονται στα 1.199.000 εκ. Ευρώ τα οποία είναι δεσμευμένα όπως 184.00 ευρώ στους τραπεζικούς λογαριασμούς. Το μείζον θέμα θεωρείται σοβαρό αν υπολογίσουμε ότι παρά την μείωση των ελλειμμάτων ο Δήμος πλέον δεν ορίζει δικηγόρους για τις προσφυγές των εργολάβων. Ωστόσο ένα ερώτημα ακόμα παραμένει αναπάντητο. Ποιοί είναι επιτέλους οι εργολάβοι, για ποιά έργα και με ποιά διαδικασία προέβησαν σε κατασχέσεις στο Δήμο; Υπάρχουν εργολάβοι από τη περιοχή της Τριφυλίας που οφείλονται χρήματα απο παλιά και με ποιά δικαιολογία και με ποιά παραστατικά;
ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΝΕΡΟΥ
Παράλληλα είπε ότι στο Καλονερό θα γίνει μια συνάντηση κατοίκων και φορέων για να μην κινδυνέψει από όποια αναπτυξιακή προοπτική η περιοχή λόγω Αρχελωνα ενώ θα ενημερωθούν για το θέμα συμβατότητας ή μή με το τεχνητό ύφαλο και το τρίτο ζήτημα είναι να ξεκαθαρίσει το ιδιοκτησιακό καθεστώς στην πλατεία του Καλονερού αν ανήκει στο Δήμο ή τον ΟΣΕ. Το θέμα των σχολείων έθιξε ο Δήμαρχος λέγοντας ότι θα δοθεί μάχη για το πετρέλαιο και την λειτουργία τους με βάση τη κατανομή ελάχιστων ποσών σε σχολικές επιτροπές.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη