google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Συνελήφθη ο πρόεδρος του Πανηλειακού μετά απο μήνυση διαιτητή στο τοπικό

Συνελήφθη ο πρόεδρος του Πανηλειακού μετά απο μήνυση διαιτητή στο τοπικό

H μήνυση που κατέθεσε διαιτητής σε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος το Σάββατο, σε βάρος του προέδρου του Πανηλειακού Κώστα Ντάβαρη που έχει επιχειρήσεις και στην Κυπαρισσία, οδήγησε σήμερα το μεσημέρι στη σύλληψή του.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο διαιτητής Πάνος Σταθόπουλος κατέθεσε μήνυνση για απειλή από τον γνωστό παράγοντα, με αφορμή τα όσα συνέβησαν στον αγώνα Ολυμπιακός Λαμπετίου - Κεραυνός Χειμαδιού, όπου ο διαιτητής όπως έγραψε στο φύλλο αγώνος δέχθηκε και χτυπήματα από άγνωστα άτομα και μεταφέρθηκε συνοδεία αστυνομικών στο νοσοκομείο Πύργου. Ο διαιτητής στη συνέχεια κατέθεσε μήνυση σε βάρος του προέδρου του Πανηλειακού και το μεσημέρι λίγο πριν ξεκινήσει το παιχνίδι του Πανηλειακού τον συνέλαβαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου.
 Ο Κώστας Ντάβαρης πέρασετη νύχτα στα κρατητήρια της Α.Δ. Ηλείας και δεν χάρηκε όσο θα ήθελε τη νίκη του Πανηλειακού και μάλιστα υπό τις συνθήκες που αυτή επιτεύχθηκε. Στην Αστυνομία μετά το παιχνίδι τον επισκέφθηκαν αρκετοί παράγοντες της ομάδας και συνεργάτες του.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη