google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Το Νέο Λύκειο Φιλιατρών θα στεγάσει όλες τις ανάγκες της περιοχής

Το Νέο Λύκειο Φιλιατρών θα στεγάσει όλες τις ανάγκες της περιοχής

Θέμα λίγων ημερών θεωρείται πλέον η μεταφορά στο Νέο Λύκειο, μετά και την ολοκλήρωση των βασικών ζητημάτων που το καθιστούν λειτουργικό, ώστε να ξεκινήσουν εκεί οι μαθητές τα μαθήματά τους, σύμφωνα με πληροφορίες του filiatranet. Ήδη το νέο κτίριο ηλεκτροδοτείται, καθώς από τον Δήμο καταβλήθηκε το ποσό των 11.519,84 ευρώ που ήταν απαραίτητο μετά την παραλαβή του έργου, αφού η εργασία αυτή δεν ήταν στις συμβατικές υποχρεώσεις του αναδόχου. Εχθές το απόγευμα ολοκληρώθηκαν και οι εργασίες για τις τηλεπικοινωνιακές υποδομές που επιτρέπουν την διασύνδεση του σχολείου με το δίκτυο, αναγκαίες για την λειτουργία του γραφείου του Διευθυντή και κάποιων εργαστηρίων.
Έτσι αναμένεται εντός λίγων ημερών να γίνει και η μεταστέγαση στο νέο χώρο του Λυκείου, ένα σύγχρονο σχολείο με πολλές αίθουσες διδασκαλίας, αίθουσα εκδηλώσεων, αίθουσα συνεδριάσεων, εργαστήριο πληροφορικής και Χημείας, ηχομόνωση και θερμομόνωση, αλλά και ειδική διαμόρφωση του χώρου που διευκολύνουν μαθητές με κινητικές δυσκολίες, όπως ράμπες, τουαλέτες, ασανσέρ.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη