google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΜΕ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ, ΜΗΔΑΜΙΝΗ ΣΗΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΈΡΓΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟ 2012 ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ

ΜΕ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ, ΜΗΔΑΜΙΝΗ ΣΗΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΈΡΓΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟ 2012 ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ

ΜΕ..λακκούβες μας αποχαιρετά το 2012 στους δρόμους της Τριφυλίας με αφορμή τα έργα που υλοποιούνται ή αφέθηκαν ελάχιστες ημέρες προ των εορτών αλλά και λόγω των βροχοπτώσεων αφού ο χειμώνας δεν ήταν ποτέ ο ιδανικός μήνας για την δημοπράτηση και έναρξη έργων που θα σημάνουν παράλληλα ταλαιπωρία για το επιβατικό κοινό σε Κυπαρισσία και Φιλιατρά.
Στην Κυπαρισσία άνοιξε τελικά μετά από ημέρες το κομμάτι της εθνικής οδού προς Φιλιατρά στην περιοχή Ευαγγελίστριας λόγω των έργων για το δίκτυο ομβρίων που ξεκίνησαν στην περιοχή κατά μήκος μάλιστα και της οδού που περιλαμβάνει την πλατεία Αποδήμων. Απορίας άξιον είναι πάντως για τους πολίτες ότι η εκκίνηση των εργασιών σημειώθηκε στην περιοχή αρχικά όπου υπάρχουν τα δίκτυα απαγωγής με τον βιολογικό καθαρισμό. Κυρίως όμως η απορία εστιάζεται στο γεγονός ότι το έργο πλέον έχει διακοπεί λίγες ημέρες μετά τις φωτογραφίες των αρμοδίων όταν ξεκίνησε το έργο. Επιφυλακτικοί είναι ωστόσο οι κάτοικοι και για την ποιότητα του έργου δεδομένου ότι στο δρόμο κάτω από την πλατεία μεταξύ του ξενοδοχείου Τσολαρίδη μέχρι την πλατεία στρώθηκε αντί για ne3Αλφα μόνο πέτρες και άμμο.
ΟΙ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ ΘΑ ΣΚΕΠΑΣΤΟΥΝ ΕΠΙΜΕΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ
 Την ίδια ώρα οι λακκούβες ταλαιπωρούν τους κατοίκους ακόμα και στην περιοχή του Δημαρχείου όπως αδιάψευστος μάρτυρας είναι οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε. Κοντά στο Δημοτικό μέγαρο και την πλατεία που διεξάγεται η λαική αγορά οι δρόμοι με λακκούβες και οριζόντιες τομές είναι μια ταλαιπωρία που μπορεί να ελαχιστοποιηθεί τουλάχιστον με την ρίψη τσιμέντου όταν βελτιωθεί ο καιρός. Άλλα σημεία με δρόμους που θυμίζουν Αβγανιστάν υπάρχουν στη περιοχή Νοσοκομείου, κάτω από το γήεδο του Γυμνασίου και κοντά στην οδό Λαμπροπούλου. Ίδια εικόνα παρατηρείται στα Φιλιατρά όπου στην ανατολική συνοικία της πόλης αλλά και σε δρόμους κοντά στην πλατεία λόγω του έργου ύδρευσης οι δρόμοι παραμένουν σε άθλια κατάσταση, χωρίς σήμανση για τους οδηγούς λόγω επικινδυνότητας αλλά και με υψομετρικές διαφορές. Η κατάσταση πάντως με τις λακκούβες παραμονεύει στην οδό Δεκατεσσάρων και στην οδό πάνω από τον Άγιο Αθανάσιο που οι δρόμοι θυμίζουν κάτι από Αφρική με επικίνδυνες ρηγματώσεις και ατελή εικόνα που παρουσιάζουν...Άντε και καλές γιορτές..
Από την εφημερίδα 'ΦΩΝΗ'

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη