google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Στο φως προβλήματα του Συνδέσμου Ύδρευσης «Καπετάν Τέλλος Άγρας»

Στο φως προβλήματα του Συνδέσμου Ύδρευσης «Καπετάν Τέλλος Άγρας»

Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Ύδρευσης «Καπετάν Τέλλος Άγρας» πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Κατάστημα Γαργαλιάνων, υπό την προεδρία του Προέδρου του Συνδέσμου Θεόδωρου Δεληγιάννη, με τη συμμετοχή του συνόλου των μελών από τους Δήμους Τριφυλίας, Πύλου – Νέστορος και Μεσσήνης.
 Στη συνεδρίαση παρέστησαν ο Δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας και ο Αντιδήμαρχος Ευστάθιος Ανδρινόπουλος. Στην συζήτηση που έγινε, τέθηκαν όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον Σύνδεσμο με θέμα αιχμής το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι Τοπικές Κοινότητες της Δ.Ε. Γαργαλιάνων. Ειδικότερα συζητήθηκαν: 1) Τα οργανωτικά και λειτουργικά ζητήματα του Συνδέσμου, 2) τα οικονομικά του Συνδέσμου σε σχέση με τις οφειλές των Δήμων που τον απαρτίζουν και 3) η ορθολογική κατανομή του νερού στις περιοχές και τους οικισμούς που υδρεύονται από την πηγή του Αλικοντουζίου με βάση την ποσότητα του νερού και τα πληθυσμιακά μεγέθη των οικισμών. Για όλα αυτά τα θέματα έγινε διεξοδική και ουσιαστική συζήτηση η οποία κατέληξε σε συγκεκριμένες αποφάσεις με στόχο την καλύτερη οργάνωση του Συνδέσμου, για την οικονομική του στήριξη, την αποκατάσταση των ζημιών και την δίκαιη κατανομή νερού μεταξύ των διαφόρων οικισμών. Ο Δήμος Τριφυλίας δεσμεύτηκε για την παροχή γραμματειακής υποστήριξης στον Σύνδεσμο και την συνδρομή με προσωπικό και μηχανήματα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του Συνδέσμου. Δρομολογήθηκαν συγκεκριμένες διαδικασίες έτσι ώστε να ελαχιστοποιηθούν τα προβλήματα που έχουν αναδειχθεί. Τέτοιες συνεδριάσεις θα επαναλαμβάνονται σε τακτά διαστήματα.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη