google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Δύο τέρματα σε 2 ημίχρονα με τον ίδιο σκόρερ ο Α.Ο.Κ. με το Πεταλίδι

Δύο τέρματα σε 2 ημίχρονα με τον ίδιο σκόρερ ο Α.Ο.Κ. με το Πεταλίδι

ΔΥΟ διαφορετικά τέρματα στα δύο ημίχρονα πέτυχε ο νεαρός πορτιέρο του Α.Ο. Κυπαρισσίας Τάβι που φιλοδώρησε με ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα τον Απόλλωνα Πεταλιδίου στο εντός έδρας παιχνίδι στο γήπεδο της Κυπαρισσίας για το πρωτάθλημα της Α΄τοπικής κατηγορίας.
Το σκόρ άνοιξε ο Μαρασίν στο 13ο λεπτό μετά από έξυπνη πάσα κοντά στο Σούπουλι ο οποίος βρήκε το πλεονέκτημα να τρυπώσει άνετα στην μικρή περιοχή των φιλοξενουμένων και να σκοράρει με 1-0. Από εκεί και πέρα από τους γηπεδούχους δημιουργήθηκαν φάσεις στο 28 και στο 37 κοντά στο δοκάρι με πάσες που μπορούσαν υπό άλλες συνθήκες να αποτελέσουν ένα γερό τέρμα.
Η επανάληψη κινήθηκε σε καλά επίπεδα χωρίς πολλά φάουλ αλλά με έξυπνες εναλλαγές και επιθέσεις προς τους αντιπάλους καθώς υπήρξαν φάσεις στο 49 και στο 65 που άφησαν να εξελιχθούν. Ωστόσο ο ρυθμός ήταν ανεβασμένος από τον Α.Ο.Κ. καθώς κατόρθωσε τελικά στο 79ο λεπτό με τον ίδιο σκόρερ τον Μαρασίν Τάβι να περάσει κοντά στην αμυντική γραμμή και να σουτάρει κάτω από τα δίχτυα του Μποζίκα ο οποίος δεν έπιασε την μπάλα κάνοντας το οριστικό 2-0. Από τον τέρμα των γηπεοδούχων ο Μπέλι τα κατάφερε επάξια αντικαθιστώντας τον τραυματία Ντουγέρογλου σώζοντας την εστία παρότι είχε ένα μικρό τραυματισμό.
Ευχαριστούμε για τις φάσεις το φιλικό www.kyparissianews.com .

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη