google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 To GPS πρόδωσε τους Αλβανούς ληστές στο Μάραθο

To GPS πρόδωσε τους Αλβανούς ληστές στο Μάραθο

Το κινητό τηλέφωνο του 69χρονου που λήστεψαν στην Μαραθόπολη, ήταν εκείνο που πρόδωσε και βοήθησε στην σύλληψη των δραστών.
Σύμφωνα με πληροφορίες που συνέλεξε ο kyparissiotis και επιβεβαιώνει το filiatranet η εφαρμογή εντοπισμού της συσκευής που είχε εγκαταστήσει ο 69χρονος στο κινητό του τηλέφωνο, οδήγησε τις Αρχές στην σύλληψη των 3 Αλβανών. Παρακολουθώντας μέσα από τον υπολογιστή του το στίγμα που εξέπεμπε το κινητό, έβλεπε να κινούνται κοντά στο ΚΤΕΛ του Πύργου της Ηλείας. Αμέσως ενημέρωσε τους Αστυνομικούς, οι οποίοι τους εντόπισαν στο ΚΤΕΛ και του ζήτησαν να καλέσει το νούμερό του. Ξαφνικά, άρχισε να χτυπάει το κινητό του 69χρονου, που είχε στην τσέπη του ο ένας εκ των δραστών.
Ακολούθησε η σύλληψή τους, ενώ κατά την διάρκεια της προανάκρισης ομολόγησαν την πράξη τους. Έτσι την Τετάρτη οδηγήθηκαν ενώπιον Εισαγγελέα και Ανακριτή όπου και απολογήθηκαν και από εκεί πήραν τον δρόμο για τις φυλακές. Να θυμίσουμε ότι τα ξημερώματα της Κυριακής, επιτέθηκαν σε 69χρονο κάτοικο της Χοχλαστής όταν επέστρεφε στο σπίτι του και με την απειλή μαχαιριών αφαίρεσαν χρήματα, υπολογιστές, τηλεόραση, ρούχα και το κινητό, ενώ στην συνέχεια ετράπησαν σε φυγή με το αυτοκίνητό του.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη