google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Με επιτυχία η εκδήλωση "φιλικός αγώνας μεταξύ ΑΟΚυπαρισσίας - Πανηλειακού"

Με επιτυχία η εκδήλωση "φιλικός αγώνας μεταξύ ΑΟΚυπαρισσίας - Πανηλειακού"

Στο γήπεδο της Κυπαρισσίας παρουσία δεκάδων φιλάθλων πραγματοποιήθηκε τελικά ο φιλικός αγώνας μεταξύ του ΑΟΚυπαρισσίας και του Πανηλειακού, για την συγκέντρωση χρημάτων ώστε να ενισχυθεί το ταμείο του Λυκείου Κυπαρισσίας και να αντιμετωπιστούν διάφορα προβλήματα αλλά και να ενισχυθεί το εργαστήριο Φυσικών επιστημών του σχολείου..
Την διοργάνωση ανέλαβε ο Σύλλογος Γονέων του Λυκείου και το λύκειο Κυπαρισσίας. Στον αγώνα μεγάλο ενδιαφέρον παρουσίασαν οι βραβεύσεις που πραγματοποιήθηκαν τιμώντας τους μεγάλους ποδοφαιριστές και ένα διακεκριμένο συμπατριώτη μας. Πιο αναλυτικά στο ημίχρονο πραγματοποιήθηκαν απονομές τιμητικών πλακετών στους φιλοξενούμενους. Συγκεκριμένα για την προσφορά τους στο Ελληνικό ποδόσφαιρο στον προπονητή του Πανηλειακού Στέλιο Γιαννακόπουλο την απονομή έκανε ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κ. Κόλλιας, στον Χρήστο Δημόπουλο ο πρ. του εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας κ. Παναγιωτόπουλος και στον Πέτρακ Τζόρτζεβιτς, που λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων απουσίαζε και παρέλαβε ο πρ. του Πανηλειακού κ. Κ. Ντάβαρης, η πρ. του συλλόγου κ. Ελ. Λιακοπούλου.
Ο Στέλιος Γιαννακόπουλος στο χαιρετισμό του προς το κοινό που τον αποθέωσε τόνισε ότι "παρακολούθησε τα σχολικά του χρόνια στην Κυπαρισσία κάνοντας το ποδοσφιαρικά του βήματα στο γήπεδο της πόλης που εκείνη την εποχή ήταν ξερό με ξεχωριστό συναίσθημα την αγάπη για τον τόπο μας αλλά και το άρωμα μιας άλλης εποχής" ευχόμενος καλή δύναμη στα παιδιά του Λυκείου Κυπαρισσίας που θα δώσουν εξετάσεις αλλά εξέφρασε την ζεστασιά που ένιωσε στην περιοχή μας καθώς όπως εξομολογήθηκε είναι πάντα στην καρδιά του. Ο Δήμαρχος Τριφυλίας ως φανατικός φίλαθλος αποκάλυψε ότι "είναι η πιο συγκινητική ιστορία στα αθλητικά δρώμενα του τόπου μας και παραμένω Ολυμπιακός με το κυριότερο για όλους μας να αποτελεί η αγάπη για τον αθλητισμό αλλά και την υπόσχεση ότι η δημοτική αρχή θα προσπαθήσει να βελτιώσει τις αθλητικές εγκαταστάσεις ώστε να δίνει διέξοδο στην νεολαία.... Για την ιστορία, ο ΑΟΚ ήταν ο νικητής της συνάντησης με αποτέλεσμα: 2 -1.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη