google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Στο Δ.Σ. Τριφυλίας το έργο ομβρίων και οι δρόμοι με απαντήσεις χωρίς χροονοδιάγραμμα

Στο Δ.Σ. Τριφυλίας το έργο ομβρίων και οι δρόμοι με απαντήσεις χωρίς χροονοδιάγραμμα

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ για το θέμα του έργου των ομβρίων που παραμένει ημιτελές δόθηκαν στο πρόσφατα Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας καθώς τα παράπονα των πολιτών είναι έντονα με αποτέλεσμα αρκετοί συμπολίτες μας να έχουν υποστεί ζημιές στα οχήματά τους. Μάλλον οι ζημιές όπως κατανοούμε δεν θα τις πληρώσει ο Δήμος που ευθύνεται για την άσχημη αυτή εικόνα ούτε οι αυτόκλητοι υπερασπιτές της ανυπαρξίας λόγων και έργων.
Για το θέμα αυτό τουλάχιστον με αφορμή σχόλια από εφημερίδες και κυρίως από τον kyparissiotis που στόχος του είναι να ακουστούν οι πολίτες και να βοηθήσει στο ρόλο του Δήμου, απαντήθηκε από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Ποιότητας Ζωής ότι η δημοπρασία για τις ασφαλτοστρώσεις δημοτικών οδών ολοκληρώθηκε- βέβαια μάθαμε ότι χθες στην Οικονομική επιτροπή μετά από δημοπρασία στις 18/9 κατακυρώθηκαν τα πρακτικά με τον ανάδοχο προυπολογισμού 195.000 ευρώ- ενώ αναμένεται η εγκατάσταση του εργολάβου τις επόμενες εβδομάδες.
ΧΡΥΣΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΟΜΒΡΙΩΝ- ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΩΣ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ;
Το ευχόμαστε και χαιρόμαστε πραγματικά. Ωστόσο θυμίζουμε ότι στο Δ.Σ. Τριφυλία ήρθε η απάντηση μόνο για το έργο των ομβρίων το οποίο χρυσοπλήρωσε ο Δήμος με σχετική καθυστέρηση. Το αναφέρουμε διότι πρώτον πάνω στην πρεμούρα τους οι αρμόδιοι 1ον Δεν έδωσαν χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του έργου προφανώς διότι δεν υπάρχει, 2ον αν το έργο εξελιχθεί μέσα στο χειμώνα υπάρχει κίνδυνος να μετατεθεί λόγω καιρικών συνθηκών για την Άνοιξη και 3ον ακούγεται ότι ο Βιολογικός θα παραδοθεί από την εταιρία προς την Άνοιξη που σημαίνει ότι μέχρι τότε πρέπει να έχει ολοκληρωθεί και το έργο των ομβρίων το οποίο ΕΙΝΑΙ συναφές με την επεξεργασία λυμάτων. Οπότε.είμαστε εδω για να ακούσουμε τις απόψεις του Δήμου και θα σταθούμε αρωγοί εφόσον γίνεται ουσιαστική προσπάθεια και όχι για το θεαθήναι.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη