google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Συνεδρίαση με ηχηρές απουσίες και ξεκάθαρη αναφορά Κόλλια

Συνεδρίαση με ηχηρές απουσίες και ξεκάθαρη αναφορά Κόλλια

Η ΑΠΟΥΣΙΑ της μείζονος αντιπολίτευσης προκάλεσε καθυστέρηση στην έναρξη του Δ.Σ. Τριφυλίας καθώς η απαρτία ήταν οριακή με αποτέλεσμα ο Δήμαρχος Τριφυλίας μετά από ολιγόλεπτη διακοπή να απαντήσει στην ηχηρή πολιτική απουσία.
Για την αντιπολίτευση εξήγησε ότι κατανοεί τον προβληματισμό της αλλά «κανείς δεν έχει διαφορετική ευαισθησία είτε αφορά πληρωμές προέδρων, δημοτικών συμβούλων και άλλων και εμμένω στην υπόσχεση που έδωσα για αποπληρωμή των προέδρων στα χωριά, ενώ αν εξακολουθέι να υπάρχει αίτημα για οριστική εξόφληση όλων των αιρετών τότε ο Δήμος έκλεισε» για να προσθέσει ότι «βλέπω ότι υπάρχει αριθμός προέδρων που δηλώνουν παρόντες και για εμάς επιμένουμε ότι κατανοούμε όλοι μας την δύσκολη θέση που βρίσκεται η πατρίδα και ο Δήμος και δεν θεωρώ ότι ορισμένοι τους αγαπούν περισσότερο» για να καταλήξει ότι «δίνουμε δείγμα γραφής ότι η Δημοτική αρχή αναγνωρίζει το έργο των προέδρων και την συνεισφορά τους στο Δήμο διότι χωρίς αυτούς δεν λειτουργούμε».
ΤΙ ΠΟΣΑ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΙΡΕΤΟΥΣ-ΜΑΚΡΥΣ Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
Παράλληλα εξήγησε ότι «μιλάμε με την γλώσσα της ευθύνης και διαβάζω τα ποσά που έλαβαν οι αιρετοί και οι πρόεδροι από το 2008 μέχρι σήμερα, όπως στον Αετό οφείλονταν 40.900 ευρώ σε προέδρους, ενώ υπάρχουν ποσά που έχουν καταγραφελι ως 31/12/2010 με βάση την απογραφή, στο Δήμο Αυλώνος υπάρχουν οφειλές περίπου 60.000 ευρώ, στο Δήμο Κυπαρισσίας με σύνολο 55.000, στους Γαργαλιάνους οφείλουμε στους συμβούλους και προέδρους με 15.000, στα Φιλιατρά με 20.000 ευρώ οπότε όταν αυτά οφείλονται στους πρώην συμβούλους και προέδρους θα πρέπει να συμμεριστούμε την υφιστάμενη κατάσταση». Ουσιαστικά ο Δήμαρχος απάντησε στην αντιπολίτευση για την στάση της να δηλώνει απών για το συγκεκριμένο θέμα θεωρώντας ότι υπήρχαν εποχές που το ρευστό έρεε άφθονο. Για το γραφείο αντιπολίτευσης συμπλήρωσε ότι οι αίθουσες σε όλο το Δήμο είναι στην διάθεσή τους σε κάθε περιοχή αναλαμβάνοντας ο κ. Κόλλιας προσωπικά την ευθύνη για το γραφείο το οποίο είναι ήδη έτοιμο σήμερα.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη