google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Κατέληξε το πιο αντιπαθές κόμμα το ΠΑΣΟΚ με τον Βενιζέλο ανεπιθύμητο

Κατέληξε το πιο αντιπαθές κόμμα το ΠΑΣΟΚ με τον Βενιζέλο ανεπιθύμητο

Καταστροφικοί φαίνεται ότι αποδεικνύονται για το ΠΑΣΟΚ οι χειρισμοί του Ευάγγελου Βενιζέλου στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, καθώς στην πρώτη δημοσκόπηση που βλέπει το φως της δημοσιότητας μετά τα γεγονότα, το ΠΑΣΟΚ πιάνει πάτο. Σύμφωνα με το Πολιτικό Βαρόμετρο της Public Issue για λογαριασμό του ΣΚΑΙ, ο Ευάγγελος Βενιζέλος αξιολογείται αρνητικά από το 77% των πολιτών, χειρότερα ...δηλαδή κι από τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο.
Στη σχετική κάρτα που δείχνει την εξέλιξη της δημοτικότητας των πολιτικών αρχηγών, φαίνεται η απώλεια 9(!) μονάδων για τον Ευάγγελο Βενιζέλο από τον Σεπτέμβριο μέχρι σήμερα, με τη λίστα Λαγκάρντ να είναι το πιο σημαντικό πολιτικό γεγονός αυτού του καιρού. Η επικοινωνιακή συντριβή του Βενιζέλου δεν άφησε ανεπηρέαστο το ΠΑΣΟΚ το οποίο κατρακύλησε επίσης στην τελευταία θέση της δημοτικότητας των πολιτικών, 5 μονάδες πιο κάτω από τη Χρυσή Αυγή. Η συνολική απώλεια για το ΠΑΣΟΚ ήταν της τάξης των 4 μονάδων, από το ήδη χαμηλό 23% του Σεπτεμβρίου. Εκτιμώ ότι πλέον είναι δύσκολο να υποστηρίξει κανείς ότι ο κύκλος του ΠΑΣΟΚ δεν έχει κλείσει.
Πηγή: Parapolitika

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη