google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ανάκληση παρτίδας πορτοκαλάδας ΛΟΥΞ απο τον ΕΦΕΤ

Ανάκληση παρτίδας πορτοκαλάδας ΛΟΥΞ απο τον ΕΦΕΤ

Σε προληπτική ανάκληση πορτοκαλάδας χωρίς ανθρακικό 1,5Lt της εταιρείας ΛΟΥΞ προέβει ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων , ύστερα απο διερεύνηση καταγγελίας και διαπίστωση αλλοίωσης οργανοληπτικών χαρακτηριστικών (δυσάρεστη οσμή και γεύση). Ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα απο το Γενικό Χημείο του Κράτους ο Φορέας παρακαλεί τους καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί τα ανωτέρω προϊόντα να μην τα καταναλώσουν για προληπτικούς λόγους.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 Ενημέρωση σχετικά με ανάκληση προϊόντος Ο Ε.Φ.Ε.Τ., και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας, διαπίστωσε, σε δύο παρτίδες πορτοκαλάδας ΛΟΥΞ 1,5 L χωρίς ανθρακικό, αλλοίωση των οργανοληπτικών χαρακτηριστικών (δυσάρεστη οσμή και γεύση). Συγκεκριμένα, πρόκειται για πορτοκαλάδα ΛΟΥΞ χωρίς ανθρακικό του 1,5 L με αριθμούς παρτίδας 1022, 1078 και ημερομηνίες λήξης 9-1-13, 21-1-13 αντίστοιχα. Τα ανωτέρω προϊόντα παρασκευάζονται από την ΛΟΥΞ ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε. που βρίσκεται στο Κεφαλόβρυσο Σαραβαλίου Πατρών. Η εταιρεία, σε συνεννόηση με την Περιφερειακή Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας του ΕΦΕΤ, έχει ήδη ξεκινήσει διαδικασίες προληπτικής ανάκλησης / απόσυρσης. Αναμένονται τα αποτελέσματα αναλύσεων από το Γενικό Χημείο του Κράτους. Οι σχετικοί έλεγχοι συνεχίζονται. Παρακαλούνται οι καταναλωτές, που έχουν προμηθευτεί τα ανωτέρω προϊόντα (κάτωθι φωτογραφία), να μην τα καταναλώσουν για προληπτικούς λόγους.
ΣΧΟΛΙΟ kyparissiotis: Να σημειώσουμε ότι παρτίδες ανάλογες μπορεί να μην έχουν εμφανιστεί στη Κυπαρισσία, ωστόσο στο μπλέ μπουκάλι χωρίς ανθρακικό έχει εντοπιστεί σε καταστήματα της πόλης μας ότι έχουν ανθρακικό και το πρόβλημα είναι ότι άλλα πληρώνεις και άλλα έχει το περιεχόμενο. Αρκετοί καταναλωτές επικοινώνησαν με την εταιρία και ζήτησαν επιστροφή μπουκαλιών και αντικατάστασης με το περιεχόμενο που αναγράφεται στην ετικέτα. Ας το έχουν υπόψη τους οι Πατρινοί....ιδιοκτήτες αν ξέρουν από μάρκετινγκ.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη