google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ

ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ

ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΗ επίσκεψη πραγματοποίησε στο Δήμαρχο Τριφυλίας κ. Κόλλια ο νέος Διοικητής του Α.Τ. Κυπαρισσίας κ. Κρυοβρυσαράκη ο οποίος συνοδευόταν από το νέο Διοικητή της Τροχαίας κ. Παρασκευόπουλος ο οποίος καλωσόρισε τους νέους Διοικητές έχοντας συνομιλία μαζί τους για το "διαχρονικό πρόβλημα ασφάλειας που αντιμετωπίζει ο Δήμος Τριφυλίας ο οποίος εκτός από την γεωγραφική του οντότητα που είναι μεγάλη σε έκταση διαθέτει διασπορά οικισμών και απομακρυσμένων οικιών σε πολλές περιοχές".
Πιο αναλυτικά ο κ. Κόλλιας σε δηλώσεις του στο radio936, εξήγησε στο νέο Διοικητή του Α.Τ. Κυπαρισσίας ότι "τα συμπτώματα διαρρήξεων, ληστειών που παρουσιάστηκαν στη περιοχή αλλά και το θέμα των μεταναστών που ενδημούν στη περιοχή όχι μόνο κατά την περίοδο της ελαιοσυγκομιδής αλλά κατά τη διάρκεια του έτους, λόγω της διαρκούς εργασίας που υπάρχει με τα κηπευτικά και ζητήσαμε από τον διοικητή να συμβάλλει στην αντιμετώπιση του δυσμενούς προβλήματος το οποίο αποτελεί σοβαρό πλήγμα για τους δημότες μας οι οποίοι πέφτουν θύματα διαρρήξεων, ληστειών αλλά και ο Δήμος μας έχει πέσει θύμα κλοπών με αφαίρεση καλωδίων και φρεατίων με αποτέλεσμα στο εθνικό οδικό δίκτυο τα οποία δεν έχουν αποκατασταθεί ακόμα".
YΠΑΡΚΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
Ο Διοικητής κ. Κρυοβρυσανάκης ανέπτυξε την άποψη ότι γνωρίζει καλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στη περιφέρεια η ΕΛ.ΑΣ ζητώντας την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου σε αυτή την προσπάθεια με σκοπό να συνδράμει με τον καλύτερο τρόπο. Ο νέος διοικητής έχει πείρα σε αρκετά τμήματα και του κέντρου και της περιφέρειας και δήλωσε παρών σε κάθε προσπάθεια. 
Ακολούθως ο Δήμαρχος τόνισε ότι γνωρίζει τα "προβλήματα και θα είναι αρωγός με τις δυνατότητές του να συνδράμει στο έργο του έχοντας μια διαρκή επικοινωνία σε υπηρεσιακό επίπεδο ώστε να εμπεδωθεί η ασφάλεια των πολιτών και θα ανταποδώσουμε την επίσκεψη αυτή στο Α.Τ. ώστε να εξετάσουμε πιο διεξοδικά το ζήτημα της ασφάλειας για τη περιοχή μας, το οποίο για τη Δημοτική αρχή αποτελεί πρώτιστο αγαθό για τον πολίτη ο οποίος αν δεν έχει ασφάλεια δεν δημιουργεί" για να συμπληρώσει ότι "έχουμε δυναμική ανάπτυξη σε όλους τους τομείς οπότε επομένως τα υψηλότερα κλιμάκια πρέπει να ιεραρχούν τις περιοχές ευθύνης του ώστε να αντιμετωπίζουν προβλήματα ασφάλειας και είναι αλήθεια ότι έχουμε την ΟΠΚΕ η οποία δεν επαρκεί για την ασφάλεια της μεγάλης γεωγραφικής έκτασης του τόπου μα

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη