google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Προβλήματα λόγω νεροποντής και χειμωνιάτικο σκηνικό στη Τριφυλία

Προβλήματα λόγω νεροποντής και χειμωνιάτικο σκηνικό στη Τριφυλία

ΑΡΚΕΤΑ προβλήματα δημιουργήθηκαν σε περιοχές της Τριφυλίας λόγω της δυνατής νεροποντής που επικράτησε σε ορεινές και αστικές περιοχές για 2 ώρες περίπου με τα φαινόμενα να αποκλιμακώνονται μετά τις 5 το απόγευμα, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν για ώρα κεντρικοί δρόμοι.
Στη Κυπαρισσία τα ορμητικά νερά προς την θάλασσα παρέσυραν φερτά υλικά, ενώ λόγω του δυνατού ανέμου ξεριζώθηκαν κάκτοι και κλαριά από δέντρα χωρίς όμως να δημιουργηθούν άλλα προβλήματα. Στην πόλη των Φιλιατρών σημειώθηκε διακοπή ρεύματος για περισσότερηαπό μιάμιση ώρα, σε συνοικίες και την κεντρική πλατεία των Φιλιατρών, αλλά και η περιφερειακή τάφρος στην είσοδο της πόλης προς την Αγία Κυριακή, που με τις επικίνδυνες ορμές του νερού ήταν αδιάβατη. Λόγω της βροχής πλημμύρισε αρκετά το γεφύρι στον Λαγκούβαρδο με αποτέλεσμα να διεξάγεται με δυσκολία η κυκλοφορία ενώ η διέλευση ήταν επικίνδυνη για τους οδηγούς. Τέλος σύμφωνα με αγρότες το νερό είναι μεν ευεργετικό για την ελιά αλλά όχι για τις θερμοκηπιακές καλλιέργειες σημειώνοντας ότι ο όγκος βροχόπτωσης ήταν αρκετός καλύπτοντας πάνω από χιλιοστά σε λίγη ώρα μόνον.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη