google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ANABΑΘΜΙΣΗ ΜΕ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

ANABΑΘΜΙΣΗ ΜΕ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

ΤΗΝ αναβάθμιση των εργαστηριακών χώρων με σκοπό την προαγωγή Παιδείας προτάσσει το Λύκειο Κυπαρισσίας το οποίο μετά από ενέργειες και πρωτοβουλίες μετέτρεψε ένα κενό χώρο με ένα ημιτελές μικρό δωμάτιο για τουαλέτες σε ένα σύγχρονο Εργαστήριο Φυσικής και Επιστημών. Όπως μας εξήγησε ο Διευθυντής του σχολικού συγκροτήματος κ. Βαγγέλης Αντωνόπουλος "βρισκόμαστε στο Εργαστήριο Φυσικών Επιστημών που κόστισε 3.000 ευρώ προερχόμενα από δωρεά που είχε κληροδοτήσει στο σχολείο μας ο αείμνηστος ευεργέτης κ. Καβέλλας" για να προσθέσει ότι "διαμορφώσαμε και ανακαινίσαμε τον χώρο λειτουργώντας μια καλή υποδομή η οποία περιλαμβάνει εκτός από την σύνδεση με το διαδίκτυο, προτζέκτορα, εργαστηριακές μεθόδους για τους διδασκόμενους μαθητές, ώστε να βοηθήσουν στην εκπαιδευτική διαδικασία προκειμένου να εκτελέσουν άρτια τις εργασίες τους".
Παράλληλα εξήγησε ότι "θα λειτουργήσουν στο Λύκειο βιωματικές συλλογικές ομάδες που βοηθά την ατομική και ολοκληρωμένη συνεργασία των μαθητών με σκοπό να ενσωματωθούν στο πνεύμα των μαθημάτων και καθώς το πρόγραμμα λειτουργεί πιλοτικά έχει αποδειχθεί ότι αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο γνώσης". 
Σχετικά με τις ανάγκες του Λυκείου Κυπαρισσίας συμπλήρωσε ότι "οι ανάγκες διευρύνονται χρόνο με τον χρόνο και όπως έχουμε τονίσει θέλουμε να αναδείξουμε με παρεμβάσεις σε όλο το σχολείο παρότι βρισκόμαστε σε δύσκολη εποχή και έχουμε προγραμματίσει παρεμβάσεις όπως ο κενός χώρος του Γυμναστηρίου που πρέπει να αναβαθμιστεί" για να καταλήξει ότι "μας έχει βοηθήσει αρκετά η τοπική κοινωνία και η άποψη του Συλλόγου Διδασκόντων θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει στους οποίους συγκαταλέγεται και η διαμόρφωση του ακάλυπτου χώρου στον πρώτο όροφο του κτιρίου το οποίο θα μπορούσε να λειτουργήσει ως αίθουσα πολλαπλών χρήσεων ή βιβλιοθήκη"

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη