google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Κλοπές στην Αμαθούντα ακόμα και σε αυτοδιοικητικούς

Κλοπές στην Αμαθούντα ακόμα και σε αυτοδιοικητικούς

ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ τα κρούσματα μικροεγκληματικότητας στην πόλη της Κυπαρισσίας μετά από αρκετές συσκέψεις που φαίνεται ότι δεν έχουν αποτέλεσμα. Ιδίως όταν το αναφέρουν αυτοδιοικητικοί οι οποίοι είναι θύματα ακόμα και της ίδιας κατάστασης.
Ο λόγος σύμφωνα με την Αστυνομία για 3 τσιγγάνες που μπούκαραν σε δύο οικίες στην Κυπαρισσία αφαιρώντας χρήματα και κοσμήματα. Στην πρώτη περίπτωση ένοικος πολυκατοικίας πριν εισέλθει στην είσοδο για την οικία του συνάντησε τις τσιγγάνες οι οποίες νωρίτερα είχαν εισβάλλει σπίτι του αφαιρώντας τιμαλφή, αλλά η δράση τους συνεχίστηκε σε άλλο σημείο με θύμα αυτή την φορά την οικία του αντιδημάρχου Τριφυλίας κ. Σαμπαζιώτη.

Όπως μας εξήγησαν κάτοικοι εδώ και ημέρες περιφέρονται αρκετές τσιγγάνες στην περιοχή της Αμαθούντας οι οποίες με πολλές δικαιολογίες επαιτούν αλλά τις περισσότερες ζητούν να μπουν σε οικίες για καλό σκοπό τάχα.. Οι 3 τσιγγάνες ηλικίας με ηλικία ως 55 ετών εθεάθησαν στις  κεντρικές εισόδους των πολυκατοικιών που γειτονεύουν με σκοπό να ανοίξουν διαμερίσματα για να πάρουν τιμαλφή. Σύμφωνα με πληροφορίες από την οικία του αντιδημάρχου πήραν ως λάφυρο κοσμήματα μεγάλης αξίας, ενώ από διπλανή πολυκατοικία αφαίρεσαν 150 ευρώ ενώ έκαναν φύλλο και φτερό το δωμάτιο που έψαξαν.. Η Αστυνομία ωστόσο μετά από έκκληση του δεύτερου θύματος ήρθε στη περιοχή προκειμένου να εξιχνιάσει την υπόθεση αποτιμώντας παράλληλα την περιγραφή των ίδιων για την ταυτοποίηση των αθίγγανων που φαίνεται ότι εδώ και καιρό είχαν βάλει στόχο την συγκεκριμένη περιοχή...

1 Σχόλια

Νεότερη Παλαιότερη