google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 «Λαϊκή Συσπείρωση» και δικηγόροι δεν θέλουν την 'Χρυσή Αυγή'

«Λαϊκή Συσπείρωση» και δικηγόροι δεν θέλουν την 'Χρυσή Αυγή'

Αντιδράσεις προκαλεί στην Κυπαρισσία η εκδήλωση των εγκαινίων του γραφείου του Λαϊκού Συνδέσμου «Χρυσή Αυγή» την Κυριακή το μεσημέρι, παρουσία βουλευτών, μελών και ψηφοφόρων του κόμματος.
Ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας, Σαράντος Κουκούμης, κατέθεσε αναφορά στο δήμαρχο, με κοινοποίηση στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας, την Αστυνομία και τον πρόεδρο του Συμβουλίου Μεταναστών του Δήμου Τριφυλίας, στο οποίο είναι και ο ίδιος μέλος, ζητώντας να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να μη δημιουργηθούν φαινόμενα βίας από την παρουσία, την Κυριακή, της «Χρυσής Αυγής» στην Κυπαρισσία και το πανηγύρι.
Μιλώντας σχετικά χθες το απόγευμα στο «Θ», ο κ. Κουκούμης είπε: «Βλέποντας όλα αυτά τα φαινόμενα βίας, από τη «Χρυσή Αυγή», που κραδαίνοντας λοστούς επιτίθενται εναντίον αλλοδαπών, πράξεις που προσβάλλουν και τον πολιτισμό μας και τη φιλοξενία μας και ένα ευνομούμενο κράτος, κατέθεσα την αναφορά και ζήτησα να ληφθούν μέτρα, ώστε να μη δημιουργηθούν τέτοια φαινόμενα και στην Κυπαρισσία, που θα εκθέσουν και το Δήμο μας και την πόλη μας και θα προσβάλλουν και το πανηγύρι…».

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη