google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Λαική οργή για τα εκκαθαριστικά και τα χαράτσια...

Λαική οργή για τα εκκαθαριστικά και τα χαράτσια...

ΛΑΙΚΗ οργή πλημμυρίζει την κοινή γνώμη για τα διαρκή χαράτσια αλλά και εκκαθαριστικά που καλείται να πληρώσει εν μέσω κρίσης όταν όπως δηλώνουν οι πολίτες τώρα πασχίζουν να επιβιώσουν οι οικογένειές τους με τα εισοδήματα που διαθέτουν να είναι όλο και λιγότερα....
Στην αγορά της Κυπαρισσίας μιλήσαμε με πολίτες οι οποίοι δηλώνουν αγανακτισμένοι. Ο κ. Γιώργος δήλωσε ότι "πρωινές ώρες στην αγορά η εμπορική κίνηση κυμαίνεται στο μηδέν όταν έπρεπε να σφύζει από ζωή και να διαθέτει νέους εργαζόμενους και το κράτος να έχει ΦΠΑ, έσοδα και ο πολίτης εισοδήματα, είμαι οικοδόμος από 15 χρόνων αλλά δουλειά δεν υπάρχει" για να προσθέσει ότι "αυτά τα λαμόγια που βρίσκονται στην πολιτική ζωή θέλουν να κάνουν εκκαθαρίσεις με τα συνεχή χαράτσια για να μας πατήσουν στο λαιμό, πήγαμε για κάτι καλύτερο στις τελευταίες εκλογές αλλά βλέπουμε ότι τα πράγματα οδεύουν προς το χειρότερο και για αυτό η αντίδραση του κόσμου θα κορυφώνεται όσο περνά ο καιρός". Επίσης εξήγησε ότι "αυτοί που κυβερνούν τώρα και οι προηγούμενοι από το 1974 και μετά είναι γελοίοι και αυτό μπορώ να το φέρω σε πέρας με επιχειρήματα" ενώ είπε ότι "ο κατασκευαστικός κλάδος είναι στο τέλος του όταν παλιά κάναμε τζίρο με 20.000 ΦΠΑ το χρόνο όταν εργαζόμαστε σε οικοδομές κάνοντας μάλιστα 150-200 ένσημα το χρόνο και σήμερα τα μεροκάματα είναι ανύπαρκτα οπότε χάνει σοβαρά το Κράτος και θα μείνω ανασφάλιστος" καθώς το μεγάλο πρόβλημα εμφανίζεται στις οικογένειες, ενώ κριτίκαρε τις ρυθμίσεις για βαρέα και ανθυιγεινά λέγοντας ότι "τελικά δεν θα πάρει σύνταξη κανένας, οπότε αν έχουν λίγο φιλότιμο με γραβάτες και κουστούμια τι περνάει ο κόσμος ο οποίος είναι εξοργισμένος και μπορεί ως νηστικό αρκούδι να τους δαγκώσει".
Ο συνταξιούχος κ. Κώστας είπε ότι "ο κόσμος δεν έχει να πληρώσει τα εκκαθαριστικά με τους φόρους που ετοιμάζονται, απορούμε που θα βγει η κατάσταση και τώρα θα πάμε στη Βουλή να εκφράσουμε την οργή μας" ενώ πιο πέρα ο κ. Τάσος δήλωνε ότι "χάσαμε τις δουλειές μας, μας φάγανε  το μεδούλι με αποτέλεσμα να βγούμε κάποια στιγμή με τα πιστόλια στους δρόμους, υπάρχει μεγάλη αναταραχή όταν έχουμε δουλέψει μια ζωή" ενώ άλλος φίλος δήλωνε ότι "δουλέψαμε όλη μέρα αλλά τελικά δεν καταφέραμε τίποτα".

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη