google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

Πραγματοποιήθηκε χθες η προγραμματισμένη συνάντηση με τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων των σχολικών μονάδων του Δήμου Τριφυλίας, στο Δημοτικό Κατάστημα Φιλιατρών. Στη συνάντηση ήταν παρόντες, ο Δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας, ο Αντιδήμαρχος παιδείας Γιάννης Μερκούρης και οι πρόεδροι των δύο ενιαίων Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Χαράλαμπος Παγάνης και Γιάννης Ρούσσης.
 Αναδείχθηκαν τα όποια προβλήματα απασχολούν τις σχολικές μονάδες (κτιριακά, λειτουργικά, μεταφορά μαθητών κ.λ.π). Κατά τη συνάντηση διαπιστώθηκε η άριστη συνεργασία μεταξύ των υπηρεσιών του Δήμου, των εκπαιδευτικών και των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων. Οι γονείς εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για το ενδιαφέρον του Δήμου για την εκπαίδευση. Εκείνο που κυριάρχησε στη συνάντηση ήταν ότι με πνεύμα συλλογικής προσπάθειας και αλληλεγγύης θα αντιμετωπιστούν τα όποια προβλήματα ανακύπτουν.
Όπως τόνισε ο Δήμαρχος «σε αυτές τις δύσκολες ώρες που αντιμετωπίζει η χώρα και κατ’ επέκταση όλοι μας είναι ανάγκη να καταστήσουμε ενεργή την κοινωνία, να διατηρήσουμε το χαμόγελο, την ελπίδα και την αισιοδοξία στους μαθητές μας». Συμφωνήθηκε ότι θα υπάρχει ανοιχτή επικοινωνία με τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων και θα πραγματοποιούνται περισσότερες συναντήσεις. Στη συνάντηση μεταφέρθηκε ο χαιρετισμός της ένωσης συλλόγων γονέων και κηδεμόνων του Δήμου Καλαμάτας και τα συγχαρητήρια για τις πρωτοβουλίες του Δήμου Τριφυλίας. Θ’ ακολουθήσουν συναντήσεις με τις συνδικαλιστικές οργανώσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Τριφυλίας και τα Μαθητικά Συμβούλια.
@Οι πληροφορίες και μέρος του κειμένου προέρχεται από το Γραφείου του Δήμου Τριφυλίας και η φωτό από το filaitranews που ήταν παρών.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη