google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ........ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ........ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΟΥΔΕΝ σχόλιο ήταν οι πρώτες αντιδράσεις με αφορμή τα δημοσιεύματα που αφορούσαν τους 3 Αντιδημάρχους της Τριφυλίας οι οποίοι παρέστησαν στα εγκαίνια και την πολιτική ομιλία των νέων γραφείων της 'Χρυσής Αυγής' στην Κυπαρισσία με τις αντιδράσεις ιδίως στο γαλάζιο χώρο να μην έχουν κοπάσει ακόμα τόσο για τα στελέχη που παραβρέθηκαν όσο και την πολιτική τους παρουσία. Αίσθηση όμως προκάλεσε το γεγονός ότι στην εκδήλωση παραβρέθηκε και η πρώην πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης Κυπαρισσίας η οποία πολλές φορές έχει ασκήσει κριτική στα γαλάζια στελέχη αλλά και σε περιφερειακό επίπεδο. Η παρουσία της πρώην προέδρου που στήριζε επί χρόνια την τοπική οργάνωση με πόρους των μελών χωρίς καμία βοήθεια σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως όπως και υπάλληλοι του Δήμου που πλαισίωναν τους αυτοδιοικητικούς!
Παρότι δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από το περιβάλλον δύο εκ των αυτοδιοικητικών που επικοινωνήσαμε εκφράστηκε η άποψη ότι τα στελέχη παρέστησαν στην εκδήλωση μαζί με τον κόσμο αλλά δεν χειροκρότησαν και απλά παρακολούθησαν την τελετή εγκαινίων όπως συνηθίζεται σε ένα μεγάλο γεγονός που διεξάγεται στην Κυπαρισσία. Φυσικά το γεγονός ότι δεν υπήρξε καμία επίσημη διμερής συνάντηση επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς ότι...οι ομιλίες και τα εγκαίνια ποτέ δεν έβλαψαν κανέναν. Επίσης από το περιβάλλον των αυτοδιοικητικών θεωρείται ότι το θέμα κακώς πήρε τέτοια τροπή υποβαθμίζοντας το ζήτημα καθώς θεωρούν ότι ήταν μια τυπική παρουσία όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις. Τώρα μάλιστα στέλεχος που ανήκει στον ευρύτερο γαλάζιο χώρο έλεγε ότι ο Λαικός σύνδεσμος ανήκει πολιτικά στον ίδιο περίπου χώρο που κινείται το...φιλελεύθερο κόμμα του κ. Σαμαρά οπότε η παρουσία τους είναι φυσιολογική. Τι άλλο θα ακούσουμε..

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη