google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Άφαντη η επιστροφή Φ.Π.Α. στους αγρότες της Τριφυλίας

Άφαντη η επιστροφή Φ.Π.Α. στους αγρότες της Τριφυλίας

Επιστολή στο Υπουργείο Οικονομικών, στις κοινοβουλευτικές ομάδες και στην Περιφέρεια Πελοποννήσου έστειλε ο αγροτικός συνεταιρισμός Φιλιατρών με θέμα την επιστροφή του ΦΠΑ καθώς οι αγρότες θα αδυνατούν να ασχοληθούν με νέες καλλιεργητικές εργασίες.
Πιο αναλυτικά η επιστολή αναφέρει ότι:
Κύριε Υπουργέ ενώ έχουμε φτάσει στο μήνα Σεπτέμβρη και η επιστροφή Φ.Π.Α. στους Αγρότες της περιοχής δεν έχει γίνει, ενώ τα εκκαθαριστικά σημειώματα έχουν έρθει και έχει πληρωθεί η πρώτη δόση τουλάχιστον. Η καθυστέρηση από μέρους της ΔΟΥ Κυπαρισσίας με το πρόσχημα των σχολαστικών ελέγχων και της έλλειψης προσωπικού που επικαλούνται έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στους Αγρότες.
Ο πρωτογενής τομέας που επικαλείστε ότι θα βοηθήσει τη χώρα μας να βγει από την κρίση, έχει τεράστιο πρόβλημα κάτι που επιδεινώνεται με την μη έγκαιρη επιστροφή Φ.Π.Α.
Κατόπιν αυτών ζητάμε να επισπευσθούν οι διαδικασίες του ελέγχου με περισσότερο προσωπικό. Κάτι που μας βρίσκει σύμφωνους να γίνεται αυστηρός έλεγχος και όχι όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια που οδήγησε στο να καρπωθούν αγρότες και μη τεράστια ποσά επιστροφής Φ.Π.Α. από πλαστά τιμολόγια...

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη