google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΒΡΟΧΗ ΑΠΟ ΓΚΟΛ ΜΕ 3-0 Ο Α.Ο.Κ. ΦΙΛΟΔΩΡΗΣΕ ΤΟΝ ΑΙΑΝΤΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

ΒΡΟΧΗ ΑΠΟ ΓΚΟΛ ΜΕ 3-0 Ο Α.Ο.Κ. ΦΙΛΟΔΩΡΗΣΕ ΤΟΝ ΑΙΑΝΤΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

ΚΑΘΑΡΙΣΕ από την αρχή της επανάληψης ο Α.Ο.Κυπαρισσίας μετά από ένα εκπληκτικό παιχνίδι για την δεύτερη φάση του Κυπέλλου Μεσσηνίας νικώντας άνετα στην έδρα του τον Αίαντα Καλαμάτας με το σκορ να γράφει τελικά 3-0 σε ένα γεμάτο φάσεις παιχνίδι.
Ο ΑΟΚ μπήκε με δυνατό ρυθμό στο γήπεδο μέχρι να ζεστάνει τις μηχανές του αλλά μόνο στο 44ο λεπτό μετά από πλασέ των γηπεδούχων ο Σύλβιο Μοροσάνου που επέστρεψε στο ρόστερ της ομάδας έκανε το 1-0 σουτάροντας δυνατά γράφοντας το πρώτο τέρμα για την φετινή περίοδο με τη φανέλα που τον ανέδειξε! Η επανάληψη ήταν εξίσου δυνατή με αρκετές φάση στην αμυντική ζώνη των αντιπάλων που δεν φάνηκε να προσαρμόστηκαν στο ρυθμό που τους επέβαλαν οι γηπεδούχοι όταν στο 57ο λεπτό μετά από φάουλ κοντά στη μικρή περιοχή ο Δασκαλάκης σούταρε χωρίς δισταγμό γράφοντας το 2-0 στο κοντέρ. Όμως το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε λίγα λεπτά αργότερα όταν στο 65ο λεπτό μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Χρονόπουλος κατάφερε να βρει έδαφος σουτάροντας για το οριστικό 3-0 με το οποίο ολοκληρώθηκε η συνάντηση και τον προπονητή Τάκη Παναγόπουλο να διαμορφώνει την γνώμη του για την συμπλήρωση των δυνάμεων στον αγωνιστικό χώρο.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη