google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Κρίση κρίση αλλά οι τιμές στα ξενοδοχεία στα… ύψη!

Κρίση κρίση αλλά οι τιμές στα ξενοδοχεία στα… ύψη!

Αυξήσεις τιμών στα ελληνικά ξενοδοχεία τον Αύγουστο σε σχέση με τον Ιούλιο, με εξαίρεση τις μεγάλες πόλεις όπου παρατηρήθηκε μείωση.
Οι τιμές των ξενοδοχείων στην Ελλάδα μπορεί να ακολουθούν ανοδική πορεία, αλλά τα επίπεδα αύξησης σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα είναι χαμηλά. Κατά τα άλλα οι ξενοδόχοι διαμαρτύρονται ότι δεν έχουν κίνηση. Και πως να έχουν με τέτοιες τιμές που ζητάνε.
Μείωση τιμών υπάρχει μόνο στις μεγάλες πόλεις και συγκεκριμένα: Στην Αθήνα οι ταξιδιώτες θα κληθούν να πληρώσουν κατά μέσο όρο 80 ευρώ ανά διανυκτέρευση για δίκλινο δωμάτιο -μείωση 5%- και στη Θεσσαλονίκη 76 ευρώ ανά διανυκτέρευση -μείωση 7%- σύμφωνα με τα αποτελέσματα του Καταλόγου Ξενοδοχειακών τιμών της www.trivago.gr (trivago Hotel Preis Index (tHPI) για τον μήνα Αύγουστο.= Στους δημοφιλείς παραθαλάσσιους προορισμούς η εικόνα είναι διαφορετική, καθώς οι τιμές παρουσιάζουν αύξηση σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα.'
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ
Στη Κυπαρισσία η αύξηση σε σχέση με τον Ιούλιο αγγίζει το 15% τις ημέρες του Δεκαπενταύγουστου και οι ταξιδιώτες θα κληθούν να πληρώσουν κατά μέσο όρο 90 ευρώ ανά διανυκτέρευση για δίκλινο δωμάτιο, ενώ υπάρχουν και τιμές που ανεβαίνουν προς τα πάνω. Μοναδικά χαμηλά τιμές διαθέτει το κέντρο της πόλης και η παραλιακή ζώνη όπου το δίκλινο μειώνεται ως τα 55 ευρώ...
Στην περιοχή των Φιλιατρών και Γαργαλιάνων οι τιμές παρουσιάζουν αύξηση 15% σε σχέση με πέρσι(80 ευρώ ανά διανυκτέρευση ενώ το υπόλοιπο διάστημα δεν ξεπερνούσαν ούτε το μισό ).
Στην βόρεια ζώνη προς Ελαία η αύξηση φτάνει το 23% (μέση τιμή διανυκτέρευσης 120 ευρώ).
Στην Πύλο οι ταξιδιώτες θα κληθούν να πληρώσουν 80-1100 ευρώ (αύξηση 9% σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα).
Στη περιοχή κοντά στην Costa Navarin;o  η αύξηση αγγίζει το 22% (μέση τιμή 83 ευρώ), ενώ στην Πάργα οι ταξιδιώτες θα πληρώσουν 124 ευρώ (αύξηση 29%). Πάντως ο Αύγουστος φεύγει..

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη