google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Το «γλέντησαν » με την ψυχή τους στην Γιορτή Ντομάτας και Κρεμμυδιού

Το «γλέντησαν » με την ψυχή τους στην Γιορτή Ντομάτας και Κρεμμυδιού

Δύο προϊόντα που βοήθησαν και βοηθούν την τοπική οικονομία της Μεταμόρφωσης ακόμα και σήμερα είχαν χθες βράδυ την «τιμητική τους » στην 5η γιορτή ντομάτας και κρεμμυδιού που διοργάνωσε για μία ακόμα χρονιά ο Σύλλογος γυναικών Μεταμόρφωσης στον χώρο του δημοτικού σχολείου υπό την Αιγίδα του Δήμου Πύλου –Νέστορος .
Σε μίαν ΔΩΡΕΑΝ εκδήλωση με εδέσματα που είχαν σαν βάση την ντομάτα και το κρεμμύδι οι γυναίκες μέλη του συλλόγου υποδέχθηκαν τους εκατοντάδες επισκέπτες της γιορτής .
Με καλή μουσική και άφθονο κρασί το κέφι ανέβηκε στα ύψη κόντρα στην κρίση και στην κατήφεια που σκοτεινιάζει τα πρόσωπα όλων μας .
Την εκδήλωση φρόντισαν για μία ακόμα χρονιά να «τελειώσουν » οι άγνωστοι εμπρηστές που καίνε και σπέρνουν τον όλεθρο «ανενόχλητοι » από τις διωκτικές αρχές τα τελευταία 15 χρόνια στην Μεταμόρφωση ,οι οποίοι χτύπησαν τις πρώτες μεταμεσονύχτιες ώρες σε κοντινή απόσταση από τον χώρο της γιορτής με φωτιά που εκδηλώθηκε σε ελαιώνα στην περιοχή «Φονικά ».
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης μεσσηνίας Παναγιώτης Αλευράς ,ο αντιδήμαρχος Πύλου –Νέστορος Γιώργος Μπαχούμας ,ο πρόεδρος της Κοινωφελούς επιχείρησης του δήμου Άγγελος Χρονάς , ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Πύλου –Νέστορος Αναστάσιος Τσορώνης ,οι δημοτικοί σύμβουλοι Αθαν. Ψαλίδας ,Δημήτρης Γαιτάνης ,Νικόλαος Βάγγαλης ,οι πρόεδροι των τοπικών Διαμερισμάτων ,Μαργελίου ,Παπαφλέσσα ,Μανιακίου ,Μεταξάδας ,Ακριτοχωρίου και Μεταμόρφωσης ,οι Πρόεδροι των Πολιτιστικών συλλόγων Βλαχοπουλαίων Αθήνας ,Σύλλογος γυναικών Βλαχόπουλου ,Συλλόγου η «Κατσουλόλιμνα »κλπ.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη