google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Οι συμβασιούχοι πάλι με παράπονα στο Δήμαρχο Τριφυλίας

Οι συμβασιούχοι πάλι με παράπονα στο Δήμαρχο Τριφυλίας

Σε νέες διαμαρτυρίες προχώρησε χθες αντιπροσωπεία απολυμένων συμβασιούχων μερικής απασχόλησης του δήμου Τριφυλίας επειδή ο δήμος δεν υλοποίησε τη δέσμευσή του για καταβολή των χρημάτων, σύμφωνα με την υπέρ τους δικαστική απόφαση!
Θυμίζουμε πως οι απολυμένοι συμβασιούχοι έμειναν απλήρωτοι για πάνω από ένα χρόνο και μετά από πολλές διαμαρτυρίες και συνεχείς υποσχέσεις, χωρίς αντίκρισμα, της δημοτικής Αρχής, στις 17 Ιουλίου και αφού είχε προηγηθεί συμβολικός αποκλεισμός του δημαρχείου Κυπαρισσίας και υπήρχε εκ μέρους των συμβασιούχων η βούληση να προβούν σε κατάληψη διαρκείας σε δημοτικά καταστήματα, «υποχρεώθηκε» ο αντιδήμαρχος Γιώργος Σαμπαζιώτης να υπογράψει έγγραφο στο οποίο αναφερόταν η δέσμευση για προώθηση των διαδικασιών, ώστε να πληρωθούν τα δεδουλευμένα τους μέχρι τις 27 Ιουλίου και με την επόμενη πληρωμή του Αυγούστου να τους καταβληθούν τα επιδικασθέντα ποσά!
Και, όντως, στις 27 Ιουλίου, οι συμβασιούχοι (και οι 91 συνολικά) πληρώθηκαν. Ωστόσο, όπως μάθαμε, υπάρχουν κάποιες διαφορές στα ποσά που τους καταβλήθηκαν σε σχέση με αυτά που τους αναλογούσαν και αντιστοιχούσαν με τα δεδουλευμένα τους και αυτό το ερευνούν υπηρεσιακοί παράγοντες του δήμου, στους οποίους απευθύνθηκαν συμβασιούχοι.
Η 10η Αυγούστου, όμως πέρασε και στους 44 συμβασιούχους που έχει τελεσιδικήσει η απόφαση της προσφυγής τους κατά του δήμου και έχουν δικαιωθεί, δεν μπήκαν στους λογαριασμούς τους τα επιδικασθέντα ποσά! Γι' αυτό και χθες προέβησαν σε νέες διαμαρτυρίες στο δημαρχείο Κυπαρισσίας. messinialive

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη