google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Ο Αλεξέας σφυρίζει Κυριακή 6μ.μ. Μ.Γ.Σ.-Άγρα…

ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Ο Αλεξέας σφυρίζει Κυριακή 6μ.μ. Μ.Γ.Σ.-Άγρα…

Ο Καλαματιανός βοηθός ρέφερι της Α΄ Εθνικής Ηλίας Αλεξέας, ορίστηκε σήμερα να διευθύνει την κυριακάτικη αναμέτρηση Μεσσηνιακού-Τέλλου Άγρα Γαργαλιάνων, στο πλαίσιο της α΄ φάσης του κυπέλλου Μεσσηνίας, η οποία θα διεξαχθεί στην έδρα των «πρασίνων» και θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα.
Παράλληλα, στις υπόλοιπες αναμετρήσεις, τα Ενωμένα Σωματεία Καλαμάτας, θα φιλοξενήσουν την ίδια ώρα, στο γήπεδο του Α.Ο. Σπερχοχείας, τον πάντα υπολογίσιμο Ολυμπιακό Αναλήψεως/Μεσσήνης, που ενισχύθηκε σημαντικά το φετινό καλοκαίρι στις μετεγγραφές, με διαιτητή τον Ηλία Νικολόπουλο.
Στο Πεταλίδι, η ομώνυμη ομάδα, θα αναμετρηθεί με την Ομόνοια Καλαμάτας του Σωτήρη Μπουραντώνη, ενώ στο πάγκο των Απολλωνιστών επέστρεψε ο Διονύσης Πουλής, ένας από τους «σκαπανείς» του μεσσηνιακού ποδοσφαίρου, που είχε εργασθεί και παλιότερα στο Πεταλίδι, ενώ τη φετινή σεζόν ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με την Α.Ε. Αβίας/ Κάμπου, διαιτητής ο Στάθης Ζαρακοβίτης.
Στο μεταξύ, στο δημοτικό γήπεδο του ΚΤΕΛ "Γιώργος λουκαρέας" θα διεξαχθεί η σύγκρουση μεταξύ των "κυανέρυθρων" του Πανιωνίου Καλαμάτας, και τον ΠΑΟ Καλαμάτας. Επίσης οι πράσινοι θα έχουν στο πάγκο τους το Βαγγέλη Σκουρλέτρη, ενώ τον αγώνα θα σφυρίξει ο Κώσατς Ψηλοπαναγιώτης.
Αναφορικά, με την ενδιαφέρουσα αναμέτρηση Μεσσηνιακού-Τέλλου Άγρα, ο τεχνικός των γηπεδούχων Δημήτρης Τσάκωνας, και ο συνεργάτης του γυμναστής Γιώργος Κατσούλης, μπορεί να υπολογίζει και όλους τους νεοαποκτηθέντες. Εξαίρεση, αποτελούν οι τέσσερις «4» παίκτες της Μαύρης Θύελλας για τους οποίους δεν έχουν εκδοθεί τα δελτία τους από την ΕΠΟ, (Μπεγέτης, Κωνσταντόπουλος, Μπουζαλάς και Δημόπουλος), αφού δεν ήταν στα πλάνα του Γιώργου Μπένου και έμειναν ελεύθεροι, να συνεχίσουν σε ομάδα της αρεσκείας τους.
Στο «απουσιολόγιο», των ερυθρόλευκων ο τεχνικός τους Θανάσης Λακριντής, και ο συνεργάτης του Φιλιατρινός γυμναστής Κώστας Γεωργακόπουλος, δεν υπολογίζει τους ΛΑλμπερτ Σεφεράσι και Νίκο Τσίμπητση, καθώς δεν έχουν εκδοθεί τα δελτία τους

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη