google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Λίγες μεταγραφές αλλά δυνατό ρόστερ ετοιμάζει ο Α.Ο. Κυπαρισσίας

Λίγες μεταγραφές αλλά δυνατό ρόστερ ετοιμάζει ο Α.Ο. Κυπαρισσίας

ΜΕ πολύ καλές προοπτικές θα ξεκινήσει εφόσον ολοκληρωθούν οι σχεδιασμοί της αθλητικής περιόδου, για τον Α.Ο. Κυπαρισσίας ο οποίος θα μπει δυνατά εκ νέου στο Πρωτάθλημα της Α τοπικής κατηγορίας μετά τις σημαντικές αλλαγές που προωθούνται από το νέο Δ.Σ. το οποίο παραμένει διευρυμένο.
Η καλύτερη είδηση για την τοπική Ομάδα αποτελεί το γεγονός ότι παραμένει στην τεχνική ηγεσία ο Τάκης Παναγόπουλος ο οποίος ενίσχυσε σημαντικά την παρουσία του ΑΟΚ στο γήπεδο παρά τις αντίξοες συνθήκες που αντιμετώπισε. Από εκεί και πέρα οι απουσίες για διάφορους λόγους μετρούν στο ρόστερ της Ομάδας καθώς επέμεινε να αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο ο Λυδιώτης αλλά οι πιέσεις ήταν δυνατές για να παραμείνει, ενώ φαίνεται ότι πολύ κοντά βρίσκεται η Ομάδα στην παραμονή του Γαργαρώνη ως αμυντικού και όχι μόνο, ενώ για την Αμαλιάδα αναχώρησε ο Σπύρος Μαργαρώνης στην ιδιαίτερη πατρίδα του.
Σε ότι αφορά τους υπόλοιπους παίκτες θα παραμείνει ο βασικός κορμός ενώ οι μεταγραφές θα οριστικοποιηθούν τις επόμενες ημέρες χωρίς όμως να θεωρούνται αρκετές καθώς υπάρχει πολύ αξιόλογο υλικό από την ομάδα και τις Ακαδημίες και ο προυπολογισμός είναι δεδομένος. Φυσικά η ενίσχυση θεωρείται δεδομένη για ένα καλό σέντερ φορ ενώ δεν αποκλείεται να δούμε αλλαγές στους τερματοφύλακες. Οι προπονήσεις αναμένεται τέλος να ξεκινήσει από τις 2 Αυγούστου προκειμένου να    υπάρξει ικανοποιητική προετοιμασία για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη