google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΣΠΟΡ: Υπέγραψε στους "ερυθρόλευκους" του Άγρα ο Μιχάλης Μπενέτος!

ΣΠΟΡ: Υπέγραψε στους "ερυθρόλευκους" του Άγρα ο Μιχάλης Μπενέτος!

Ο Μιχάλης Μπενέτος, υπέγραψε σήμερα το απόγευμα στον Τέλλο Άγρα Γαργαλιάνων. Όπως είχαμε γράψει από χθες, στο sportstonoto.gr o 31χρονος επιθετικός, είχε συνομιλήσει τις προηγούμενες ημέρες με τους ανθρώπους της Τριφυλιακής ομάδας, ενώ εκτιμούσε ιδιαίτερα και τον νυν τεχνικό του Άγρα Θανάση Λακριντή, με τον οποίο είχαν συνεργασθεί παλιότερα στο Τσικλητήρα Πύλου.
Επίσης, ο Μπενέτος είχε φορέσει την αγωνιστική περίοδο 2002-03 τη φανέλα του Παμίσου, όταν η νησιώτικη ομάδα είχε πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, και πριν από λίγο αφού συναντήθηκε στη πόλη των Γαργαλιάνων με τον πρόεδρο των «ερυθρόλευκων» Σάκη Βαρβατσούλη και τους συνεργάτες του, αφού συμφώνησαν σε όλα, έδωσαν τα χέρια και ο παίκτης υπέγραψε το νέο του δελτίο.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΟΥΣΙΑ: Από κει και πέρα, στις πρώτες του δηλώσεις ο Μπενέτος στο sportstonoto.gr τόνισε μεταξύ άλλων, ότι πέρυσι αγωνίστηκε στην Μανωλάδα ομάδα της Α΄κατηγορίας Ηλείας, αλλά γνωρίζει από την εμπειρία του παλιότερα στη Μεσσηνία, ότι το πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΜ είναι από τα καλύτερα στην Πελοπόννησο, και έχει αναβαθμιστεί καθώς όλες οι ομάδες αγωνίζονται σε γήπεδα με χλοοτάπητα.
Επίσης και στο αγωνιστικό μέρος πρόσθεσε ο Μπενέτος, θα είναι αρκετά ανταγωνιστικό, καθώς εκτός από τον Άγρα που έχει πάντα στο πλευρό του τους ποιο ένθερμους φιλάθλους στη Μεσσηνία, ενισχύονται μετεγγραφικά από ότι μαθαίνω από τα σάιτ (τόνισε χαριτολογώντας ότι χθες διάβασα και στο sportstonoto.gr την αναφορά που είχατε κάνει στο πρόσωπό μου για το ενδιαφέρον του Άγρα) ο Μεσσηνιακός του Σταύρου Παπαδόπουλου και ο Α.Ο. Κυπαρισσίας.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη