google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Πρωτάθλημα Ξυλορακέτας στην παραλία Αη Λαγούδη

Πρωτάθλημα Ξυλορακέτας στην παραλία Αη Λαγούδη

Ο Αθλητικός Όμιλος Αντισφαίρισης Ξυλορακέτας Κυπαρισσίας (Α.Ο.Α.Ξ.Κ) σας προσκαλεί στον τρίτο γύρο του Πανελληνίου πρωταθλήματος ξυλορακέτας που θα λάβει χώρα στην παραλία Άη Λαγούδη Κυπαρισσίας το Σάββατο 28/07 και την Κυριακή 29/07 από τις 10 το πρωϊ έως τις 6 το απόγευμα.
Οι συμμετοχές ομάδων που θα πάρουν μέρος στους αγώνες είναι πάρα πολλές από όλη την Ελλάδα και αναμένεται να παρουσιάσουν καταπληκτικό θέαμα.
Ο Α.Ο.Α.Ξ.Κυπαρισσίας διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη φορά τους αγώνες υπό την αιγίδα του Πανελληνίου Συλλόγου Αντισφαίρισης Ξυλορακέτας (Π.Σ.Α.Ξ) και με την βοήθεια του Δήμου Τριφυλίας και την οικονομική και ηθική στήριξη των τοπικών χορηγών που θα αναφερθούν αναλυτικά στο τέλος αυτής της πρόσκλησης.
Σας περιμένουμε όλους να ανακαλύψετε την αγωνιστική πλευρά της ξυλορακέτας (ρακέτα παραλίας) και να απολαύσετε πλούσιο θέαμα ενώ θα κάθεστε στις κατάλληλα διαμορφωμένες κερκίδες του γηπέδου.
Την Κυριακή 29/07 μετά την απονομή στους νικητές θα ακολουθήσει η κλήρωση της λαχειοφόρου και η παράδοση των δώρων. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη