google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Μόνο 61 πιάνουν δουλειά στο Δήμο Τριφυλίας από Κοινωφελή εργασία

Μόνο 61 πιάνουν δουλειά στο Δήμο Τριφυλίας από Κοινωφελή εργασία

Εξήντα ένα μόνο άτομα παρουσιάστηκαν χθες το πρωί στο Δήμο Τριφυλίας για το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας.
Θυμίζουμε πως για την υλοποίηση της πράξης «Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου», στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού», για το Δήμο Τριφυλίας είχαν προκηρυχθεί 100 θέσεις. Από αυτές, μόνο για τις 81 εκδηλώθηκε ενδιαφέρον και εξ αυτών των 81, 18 δε θέλησαν να εργαστούν και δεν πήγαν να υπογράψουν το σύμφωνο αποδοχής της θέσης στον Πολιτιστικό Οργανισμό «Δρόμοι της Ελιάς». Οι ωφελούμενοι που εκλήθησαν για κοινωφελή εργασία και να παρουσιαστούν χθες στο Δήμο Τριφυλίας ήταν 63, αλλά (και) από αυτούς οι δύο παραιτήθηκαν.
Χθες, από νωρίς το πρωί, κατέφθαναν ωφελούμενοι για την κοινωνική εργασία στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας στο Δημοτικό Μέγαρο Κυπαρισσίας, όπου υπάλληλος έκανε καταγραφή των στοιχείων τους, για να γίνει αργότερα, από τον αντιδήμαρχο προσωπικού Ευστάθιο Ανδρινόπουλο και τους άλλους αντιδημάρχους, κατανομή τους ανά Δημοτική Ενότητα και υπηρεσία, σύμφωνα με τη θέση του καθενός εξ αυτών.
Ωστόσο, στην έδρα του Δήμου δεν εκλήθησαν να μεταβούν οι ωφελούμενοι από τους Γαργαλιάνους, τους οποίους συνάντησε στο εκεί δημοτικό κατάστημα χθες το πρωί ο αντιδήμαρχος Ευστάθιος Ανδρινόπουλος, για να μην ταλαιπωρηθούν άδικα. Αυτό, όμως, από άλλους ωφελούμενους, από όλες τις άλλες Δημοτικές Ενότητες και την περιοχή της Καλαμάτας, οι οποίοι μετέβησαν στην Κυπαρισσία, θεωρήθηκε ως ευνοϊκή μεταχείριση και το σχολίασαν από αρνητικά έως και καυστικά!
Ο κ. Ανδρινόπουλος καλωσόρισε τους ωφελούμενους και τους ευχήθηκε καλή εργασία και συνεργασία, ενώ τους είπε πως για την κάθε Δ.Ε. που θα εργαστούν θα μιλήσουν με τον τοπικό αντιδήμαρχο. Με πληροφορίες από το 'Θάρρος' .

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη