google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ

ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ

Το Πρόγραμμα για την Προστασία και Ανάδειξη της Παλιάς Πόλης της Κυπαρισσίας αξιοποιώντας πρόταση φίλων και υποστηρικτών του πραγματοποίησε μια ακόμα παρέμβαση στην Παλιά Πόλη.
Στόλισε και γέμισε με ωραίες ζαρντινιέρες και λουλούδια την πλατεία, τα καλντερίμια, τους δρόμους και τις αυλόπορτες των σπιτιών
.
Σε αυτό ζητήθηκε η συμμετοχή των κατοίκων και καταστηματαρχών της Παλιάς Πόλης, οι οποίοι δέχτηκαν και υιοθέτησαν έναν αριθμό από ζαρντινιέρες ο καθένας, μιας και τα λουλούδια χρειάζονται νερό και φροντίδα.
Η Τζίμα Ιμιρζιάδη, πρόεδρος του Προγράμματος μας είπε:
Με πολλή χαρά δεχτήκαμε την πρὀταση του φίλου Τάκη Θεοδωρόπουλου και αναλάβαμε το κόστος της ξυλείας και τον συντονισμό και την οργάνωση της συγκεκριμένης δράσης.
Η εκδήλωση αυτή αποτελεί ένα συμβολισμό για την Παλιά Πόλη που χρειάζεται επίσης αγάπη και φροντίδα. Αφού καμιά δημοτική η κρατική επέμβαση και φροντίδα δεν αναλαμβάνεται για την Παλιά Πόλη, οι ίδιοι εμείς οι κάτοικοι και φίλοι του Προγράμματος μπορούμε να αναλάβουμε δράση και την ευθύνη για να διατηρήσουμε αυτό το μνημείο μέσα στο οποίο ζούμε.
Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ομορφότερο αυτόν τον πανέμορφο οικισμό που τον τελευταίο καιρό έχει αρχίσει να δέχεται πλήθος επισκεπτών. Οι επισκέπτες αυτοί, πολλοί ή λίγοι, έρχονται να δουν την όμορφη Παλιά Πόλη και οφείλουμε να τη διατηρούμε καθαρή, περιποιημένη και στολισμένη. Ας κάνουμε όλοι μια προσπάθεια, ας κάνουμε δικό μας το πρόβλημα, ας αναλάβουμε όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά την ευθύνη.
Για την ωραία αυτή πρωτοβουλία το Πρόγραμμα για την Προστασία και Ανάδειξη της Παλιάς Πόλης της Κυπαρισσίας θέλει να ευχαριστήσει δημόσια τον Τάκη Θεοδωρόπουλο (Νταραίο) για την προσφορά των λουλουδιών από τα φυτώριά του καθώς και την ετοιμασία των ζαρντινιέρων, το Σάκη Θεοδωρόπουλο από το κατάστημα Εκτός, είδη για τον κήπο (Γ.Γαρατζιώτης-Δ.Θεοδωρόπουλος)για τη βοήθειά του στη μεταφορά και διανομή των ζαρντινιέρων, όπου διέθεσε 3 φορτηγά με το ανάλογο προσωπικό και τον Τάκη Αριδά (ξυλεία) για την κατασκευή τους.
Μια ακόμη απόδειξη για το τι μπορούμε να κάνουμε όλοι μαζί. ‘’

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη