google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Οι Ευρωπαίοι της...χρεοκοπίας συνεχίζουν να απειλούν- Καλά που γράφουν τον Ελληνικό λαό;

Οι Ευρωπαίοι της...χρεοκοπίας συνεχίζουν να απειλούν- Καλά που γράφουν τον Ελληνικό λαό;

Αξιωματούχοι της ΕΕ και του ΔΝΤ προειδοποιούν ότι η Ελλάδα πρέπει να εμμείνει αυστηρά στο πρόγραμμα λιτότητάς της, που περιλαμβάνει τη λήψη νέων μέτρων τον Ιούνιο, στέλνοντας το μήνυμα ότι υπάρχει μικρό περιθώριο για την αναδιαπραγμάτευση των όρων του μνημονίου από μία νέα ελληνική κυβέρνηση, αναφέρει δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας Wall Street Journal, το οποίο επικαλείται ανώνυμες πηγές.
"Το πρόγραμμα είναι ο μόνος δρόμος της Ελλάδας", δήλωσε ένας αξιωματούχος της ΕΕ στο πρακτορείο Dow Jones Newswires, προσθέτοντας ότι η όποια επαναδιαπραγμάτευση των δύσκολων στόχων θα γίνει "σε αυστηρά όρια, πολύ, πολύ περιορισμένα".
Αξιωματούχοι του ΔΝΤ δήλωσαν ότι η επίσκεψη της τρόικας στην Αθήνα δεν θα πραγματοποιηθεί, έως ότου υπάρξει μία νέα ελληνική κυβέρνηση που θα είναι έτοιμη να διαπραγματευθεί. Ένας αξιωματούχος του ΔΝΤ δήλωσε ότι η αντιπροσωπεία του Ταμείου "θα επιστρέψει στην Ελλάδα μόνο όταν η νέα κυβέρνηση θα είναι έτοιμη να ολοκληρώσει τα νέα μέτρα μείωσης των δημοσίων δαπανών που έχουν ήδη συμφωνηθεί". Ο αξιωματούχος πρόσθεσε ότι οι πιστωτές της Ελλάδας είναι έτοιμοι να περιμένουν μέχρι να σχηματισθεί μία νέα κυβέρνηση στην Αθήνα, αλλά ότι δεν υπάρχουν σκέψεις για αποκλίσεις από τα συμφωνηθέντα με την προηγούμενη κυβέρνηση. Θα πάρουν όμως πόδι αν δεν σεβαστούν τον Ελληνικό λαό.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη