google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ζημιές στο λιμάνι του Μαράθου από τη θαλασσοταραχή

Ζημιές στο λιμάνι του Μαράθου από τη θαλασσοταραχή

Για μιά ακόμα φορά η θαλασσοταραχή έπληξε το λιμάνι του Μαράθου στην Τριφυλία, το οποίο πλέον έχει υποστεί τεράστιες καταστροφές από την κακοκαιρία και από την έλλειψη φροντίδας από τους αρμόδιους.
Οι κάτοικοι στο όμορφο ψαροχώρι της Μεσσηνίας είδαν και χθες τα πελώρια κύματα να μπαίνουν χωρίς καμία αντίσταση μέσα στη λεκάνη του λιμανιού. Για ακόμη μια φορά δε επισήμαναν τις κούφιες υποσχέσεις που ακούνε εδώ και 20 χρόνια, για παρεμβάσεις στο λιμάνι του Μαράθου, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει τίποτα . Οι ψαράδες της περιοχής είναι αγανακτισμένοι με την κατάσταση και δηλώνουν σε όλους τους τόνους ότι η κατάσταση δεν πάει άλλο.
Νίκος Καστρίτσης:« Είμαστε παραδομένοι στο έλεος των κυμάτων και κανείς δεν ενδιαφέρεται γι αυτό. Οι βάρκες μας κινδυνεύουν κάθε φορά που κα΄νει θαλασσοταραχή αλλά κανείς υπευθυνος δεν ενδιαφέρεται αν θα χάσουμε τα σκάφη μας με τα οποία βγάζουμε το ψωμί μας.»
Γιώργος Γερκάρης: « Μέσα στην ανέχεια της εποχής έχουμε και τα προβλήματα με την θαλασσοταραχή. Κινδυνεύουν τα σκάφη μας ανά πάσα στιγμή και ακούμε εδώ και 20 χρόνια μόνο μεγάλα λόγια. Από έργα τίποτα, Ειμαστε σε απόγμωση.»

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη